Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogyan lehet feldolgozni a...

Hogyan lehet feldolgozni a császármetszést?

Figyelt kérdés

2,5 hónapos,egészséges,gyönyörű a kisfiam és csak ez számít.

Mégis mikor hallom,hogy más milyen hamar szült spontán egyszerűen sírva fakadok.

Ngaoyn szerettem volna rendesen szülni...

2008. szept. 27. 20:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Elhiszem, hogy nagyon szerettél volna. Ha szeretnétek következő babát, talán akkor lehetne spontán szülni. Nem vagy egyedül, aki így szült elsőnek és a második baba könnyebben ment:)

Sajnos csak ennyit tudok mondani.. :(

2008. szept. 27. 20:08
 2/15 A kérdező kommentje:

Így is nagyon hálás vagyok a gyors válaszodért!:)

Köszönöm!

2008. szept. 27. 20:10
 3/15 anonim ***** válasza:
90%
Én ugyanígy érzek, hidd el.És engem altattak ráadásul és csak másnap láthattam a babámat.Nagyon nagy szívfájdalmam a mai napig is pedig már 18 hós a kisfiam.
2008. szept. 27. 20:10
 4/15 A kérdező kommentje:

Én is aludtam közben,mrtz nem vágytam rá,hogy pluszban még gerincbe is szúrjanak!

Akkor nemcsak nekem nehéz...:(

2008. szept. 27. 20:11
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Az első gyerekemet én is császárral szültem, a mai napig nem tudom igaziból túltenni magam rajta(6 éve volt). Én inkább elfogadtam, hogy így alakult. 2 napig vajúdtam, a doki szart rám, és a végén már nekem mindegy volt, teljesen kivoltam.

9 hónapja szültem a kisfiam és a doktornőmnek hála, sikerült rendesen! Nagyon visszaadta a önbizalmamat, és mostmár szinte csak erre a szülésre emlékszem.

Csak azt tudom neked mondani, hogy fogadd el, hogy ez történt, egészségesek vagytok mindketten és csak ez számít! Attól te ugyan olyan jó anya vagy mint bárki más!!!

Kívánom neked, hogy a következő babával sikerüljön rendesen szülni, és nagyon boldog légy!

Boldog babázást, és jó egészséget!

2 gyerkőc anyukája.

2008. szept. 27. 20:16
 6/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors és kedves válaszokat,nagyon jól esik!
2008. szept. 27. 20:19
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon megértelek, de ezt úgy kell felfogni, hogy a babucid és a te egészséged érdeke a császármetszést kívánta. Ne ostorozd magadat! Tökéletes édesanya vagy ez 100%. Élvezd az anyaság minden pillanatát, és adj hálát a sorsnak, hogy egészséges gyönyörű gyermeked van. Ha terveztek köv. babát, akkor meg aztán főleg, meg van rá az esélyed hogy átéld a hüvelyi szülés minden pillanatát. Azért írtam hogy megértelek, mert én a szoptatással voltam így. Iszonyatosan akartam szoptatni a babámat, de sajnos egy hét után egyik pillanatról a másikra elapadt a tejem, és bármit tettem nem jött vissza. Nagyon kibuktam és lelkileg is nagyon megtört a dolog, de el kellett fogadnom, hogy a sors nekem valamiért ezt szánta. Így hát tápszeres a babám, habár már elkezdtük a hozzátáplálást, de az sem zökkenő mentes sajnos. Viszont boldog, kiegyensúlyozott, egészséges és gyönyörű kislányom van aki ma már öt hónapos. Kérlek légy pozitív és élvezd az anyaság és a babázás minden pillanatát. Sok sikert és boldogságot!
2008. szept. 27. 21:12
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Még nem szültem, csak fogok (26 hetes vagyok), így még nincs tapasztalatom. A véleményem viszont az, hogy mindegy, hogyan szülted, Te adtál életet ennek a csodás kis emberkének. Te hordtad ki, Te gondoskodsz róla. 100%-ig anya vagy!
2008. szept. 28. 07:21
 9/15 A kérdező kommentje:

Igyekszem pozítiv lenni,csak akkor keseredek el,amikor hallom,hogy másnak milyen gyorsan meg lett és milyen klassz volt együtt lenni utána hármasban.

Én meg mehettem az őrzöbe,a babám a csecsemősosztályra,a párom meg sétálni,mert nem voltam látogatható.

Remélem legközelebb máshogy lesz!

Nagyon helyesek vagytok,köszönöm az értékes hozzászólásokat!

2008. szept. 28. 11:50
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Értem ,hogy rossz hallanod, amikor mások mesélik, hogy milyen gyorsan és simán szültek. Nekem pl. mind a háromszor három kilógramm alatti babáim születtek ,hiába tömtem magam. Nekem ez volt elfogadhatatlan, hiába bíztattak, hogy legalább könnyebben fogok szülni. Engem az érdekelt, hogy egy szép, nagy babát akarok és kész!!

Ma pedig mind, inkább nagynövésű, fejlett. Egy hónapos korukra olyan kövérek lettek, hogy leelőzték a négykilósokat. De hiába, csak most a negyediket várva tudtam ezt letenni, Már nem érdekel a súly.

Talán segítettem valamit evvel, mondjuk nekem más volt a problémám, de a lelki hatása mégis nagyon hasonló. Ne várj el magadtól semmit, a következőnél sem, mert a görcsös akarás úgyis csak stresszel!

2008. szept. 28. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!