Hogyan lehet feldolgozni a császármetszést?
2,5 hónapos,egészséges,gyönyörű a kisfiam és csak ez számít.
Mégis mikor hallom,hogy más milyen hamar szült spontán egyszerűen sírva fakadok.
Ngaoyn szerettem volna rendesen szülni...
Szia!
Elhiszem, hogy nagyon szerettél volna. Ha szeretnétek következő babát, talán akkor lehetne spontán szülni. Nem vagy egyedül, aki így szült elsőnek és a második baba könnyebben ment:)
Sajnos csak ennyit tudok mondani.. :(
Így is nagyon hálás vagyok a gyors válaszodért!:)
Köszönöm!
Én is aludtam közben,mrtz nem vágytam rá,hogy pluszban még gerincbe is szúrjanak!
Akkor nemcsak nekem nehéz...:(
Az első gyerekemet én is császárral szültem, a mai napig nem tudom igaziból túltenni magam rajta(6 éve volt). Én inkább elfogadtam, hogy így alakult. 2 napig vajúdtam, a doki szart rám, és a végén már nekem mindegy volt, teljesen kivoltam.
9 hónapja szültem a kisfiam és a doktornőmnek hála, sikerült rendesen! Nagyon visszaadta a önbizalmamat, és mostmár szinte csak erre a szülésre emlékszem.
Csak azt tudom neked mondani, hogy fogadd el, hogy ez történt, egészségesek vagytok mindketten és csak ez számít! Attól te ugyan olyan jó anya vagy mint bárki más!!!
Kívánom neked, hogy a következő babával sikerüljön rendesen szülni, és nagyon boldog légy!
Boldog babázást, és jó egészséget!
2 gyerkőc anyukája.
Igyekszem pozítiv lenni,csak akkor keseredek el,amikor hallom,hogy másnak milyen gyorsan meg lett és milyen klassz volt együtt lenni utána hármasban.
Én meg mehettem az őrzöbe,a babám a csecsemősosztályra,a párom meg sétálni,mert nem voltam látogatható.
Remélem legközelebb máshogy lesz!
Nagyon helyesek vagytok,köszönöm az értékes hozzászólásokat!
Értem ,hogy rossz hallanod, amikor mások mesélik, hogy milyen gyorsan és simán szültek. Nekem pl. mind a háromszor három kilógramm alatti babáim születtek ,hiába tömtem magam. Nekem ez volt elfogadhatatlan, hiába bíztattak, hogy legalább könnyebben fogok szülni. Engem az érdekelt, hogy egy szép, nagy babát akarok és kész!!
Ma pedig mind, inkább nagynövésű, fejlett. Egy hónapos korukra olyan kövérek lettek, hogy leelőzték a négykilósokat. De hiába, csak most a negyediket várva tudtam ezt letenni, Már nem érdekel a súly.
Talán segítettem valamit evvel, mondjuk nekem más volt a problémám, de a lelki hatása mégis nagyon hasonló. Ne várj el magadtól semmit, a következőnél sem, mert a görcsös akarás úgyis csak stresszel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!