Tényleg olyan szörnyű a kaposvári kórház?
2007-ben kezdtük a férjemmel a babaprojektet, 8 hónap után mentem el először az itteni dokimhoz, aki anno volt, hogy valami nem stimmel szerintem. Szinte lecseszett, hogy minek megyek én el, hiszen semmi problémám nincs mert napra pontosan 28 napos a ciklusom, csak menjek haza és próbálkozzunk tovább. Persze nem sikerült, közben a neten "kiokosodtam", hogy ez azért nem így működik, egy pácienst nem ezzel kell elintézni hogy menjen haza és próbálkozzon.... (persze mindezt 7000.- -ért). Eltelt 3 hónap, elmentem megint, mert nem hagyott nyugodni a dolog. Ugyanezt kaptam, ugyanígy 7000 ft-ért anno, majd megint 3 hónap után szintén. Semmit nem csinált cca. 1 év alatt. Akkor már nagyon sokan mondták, hogy miért nem megyünk el Szigetvárra, nagyon jó orvosok vannak, kultúrált környezet, (3000 ft. volt egy vizsgálat anno), és nem az a legfontosabb, hogy 5 perc alatt kitakarodj a rendelőből, mert ő siet.
Így belevágtunk, elmentünk. Hát ég és föld!!!
Következő ciklusban már hormonlabort csináltak, aztán közben a férjemet is beutalták spermatogramra, utána csináltak nálam egy lapart, méhtükrözést, mindez kb. 3 hónap alatt le is zajlott. Kiderült, hogy természetes úton nem lehet gyerekünk, de még inszeminációval sem, így át is irányítottak minket Pécsre a meddőségi klinikára, és kezdetét is vehették a lombikok...
Hát dióhéjban ennyi a kis történet, én akkor megfogadtam, ha nem muszáj, soha többé nem fogok Kaposvárra járni!
2-es voltam :)
Nekem pont az egyik ismerősöm jár pórul Szigetváron. Szóval én Szigetvárra nem mennék. Viszont Kaposváron is csak fogadott orvossal szülnék.
De ízlések és pofonok.
Nagyon köszönöm a válaszaitokat! 7-es, nagyon sajnálom, ami Veled történt :(
Kezdek rájönni, hogy sajnos mindenhol van jó és rossz tapasztalat is, meg azt is bele kell kalkulálnom, hogy ugye a magyar egészségügyről beszélünk :( Nem egy egyszerű helyzet, de bízom a legjobbakban. Azt hiszem, maradunk Kaposváron, mert az orvosommal elégedett vagyok, és ha esetleg visszamondom, és valamiért mégsem tudok Szigetváron szülni, akkor két szék között a pad alá estem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!