Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Dr. Séra Péternél ki szült már?

Dr. Séra Péternél ki szült már?

Figyelt kérdés
24 hetes kismama vagyok. Hozzá járok sztk-s rendelésre. Meg fogadjam őt szülészorvosnak vagy inkább keresek mást? Aki nála szült írjon tapaszt alatokat.
2015. nov. 29. 19:31
 1/2 anonim ***** válasza:
isten mentsen tőle....
2015. nov. 29. 23:04
 2/2 anonim ***** válasza:
Én is hozzá jártam sima sztk-s rendelésre, de otthagytam. Magánban biztos más, de így konkrétan le se sz*rt. Ha valami panaszom volt "majd elmúlik". 4 év fogamzásgátló szedés alatt 1x sem vizsgált meg. Se rákszűrés, se semmi. 3 havonta 1x látott, adott egy receptet és csá. Váltottam. Dr Czang Dórához járok és elég pozitív véleménnyel vagyok róla. Nem tudom, hogy járnék-e hozzá terhesen is, esetleg szülnék-e nála. De az biztos, hogy előbb jutna ő eszembe, mint Dr Séra. Édesanyám is hozzá járt egyébként jó 10 évig, de már ő is megunta a nemtörődömséget.
2015. nov. 30. 06:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!