Koraszülés 28 hetesen magzatburok repedés miatt? Milyen esélyekkel?
Az éjszaka arra ébredtem, hogy a fehérneműm nagyon nedves. Áttetsző, de nem vizeletszagú folyadék. Nagyon megijedtem: magzatburok repedés lehet. Ezt követően már semmilyen váladék nem jött. Reggel bementem az orvoshoz, aki nem látott repedést, a baba jól van, elég a magzatvíz. Kaptam olyan betétet, ami azonnal jelzi a magzatvíz folyását. Azt mondták, ha a színe megváltozik, azonnal menjek, mert meg kell szülni a gyereket.
Volt valaki így köztetek? Nincs mód a gyerek benttartására? A magzatburok nem regenerálódik? Nagyon ideges vagyok.
Köszönöm kedves utolsó! Én is abban reménykedem, hogy ha hetekig kórházban kell feküdnöm, akkor visszatarthatják a szülést.
Kaptam Amniosense betétet, sokáig semmi nem volt rajta, majd nagyon picit, alig láthatóan elszineződött kékre. A használati utasítás szerint az magzatvíz vagy fertőzés. Nagyon ideges vagyok. Picit a hasam alja is hasogat, de méhösszehúzódásaim nincsenek (gondolom mert elég sok gyógyszert kaptam).
Angol forumon olvastam egy kismama bejegyzeset. Fiatalabb terhes volt, mint most te es elfolyt a magzatviz, o biztosra tudta, hogy az ment el es az orvosok is megerositettek.
Csodak csodajara a fajasok nem indultak be, igy konkretan bent tudtak tartani a babat nagyon sokaig, csak komplikaciora szamitottak amiert viz nelkul volt a baba sokaig. Ugy emlekszem, hogy vegul nem volt semmi kulonosebb dolog.
Megnezem, hatha megtalalom neked a bejegyzest.
De remelem, hogy nalad nem magzatviz volt es minden rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!