A győri kórházban lehet EDA-val szülni? Ha igen, akkor azt előre kell jelezni?
Figyelt kérdés
2010. márc. 3. 08:43
1/5 anonim válasza:
szia én is ott fogok szülni májusban és azzal szeretnék.ma megyek délután a dokimhoz rá is kérdek tőle.mikorra vagy ki irva?
2/5 A kérdező kommentje:
Én május 30-ra vagyok kiírva.
Ki a dokid?Én a Dúcz Renéhez járok.Ha esetleg valamit megtudsz,megírhatnád.Én majd csak jövőhéten megyek dokihoz,de furdal a kíváncsiság. :)
2010. márc. 3. 14:44
3/5 anonim válasza:
Szia!
Bár nem a kérdésre válaszolok konkrétan..., de előre dönteni erről nem lehet. Jelezni hiába jelzed, ha van anesztes, akkor beadja, ha beadhatja és kéred.
4/5 anonim válasza:
na hát elkeseredtem tegnap.ugyanis aztmondta a doki van ilyen szülésnél csak nehéz lesz megszerezni mert kevés van a korháznak és orvos is kell aki beadja.szoval megveheted előre de még akkor se tuti hogy lesz ki beadja.sok rosszat hallottam e téren győrben a korházrol hogy fizetni kell érte a dokinak meg hogy direkt addig huzzák az időt amig nem adhatják már be meg ilyenek.hát ha tudsz te is kérdezz rá mert ezt felháboritonak tartom.most vagy jár alanyi jogon vagy nem de az érdekes ha tejelsz akkor mindjárt nem csak 1 van az osztálynak.nem?
5/5 anonim válasza:
Nekem is kamáztak. Előre lebeszéltem az orvosommal, hogy érzéstelenítéssel szeretnék szülni, abszolút támogatta az ötletet, az ügyeletes azt merte mondani 3,5 órával a szülés előtt, hogy a jósló fájásra nem hat ( a 'beteg' miért hülye??)az epidurális, az orvosom pedig mikor beért mosolyogva közölte, hogy menni fog ez fájdalomcsillapítás nélkül is. Érdekelne, hogy pl. ő a fogorvosnál visszautasítja-e a fájdalomcsillapítást... Messze vagyunk mi még attól, hogy jogaink legyenek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!