Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyi idő van a víz elfolyástól?

Mennyi idő van a víz elfolyástól?

Figyelt kérdés

Lehetséges még lezuhanyozni, ha otthon elfolyik a magzatvíz?

le lehet még gyorsan boroválkozni is, hogy ne a kórházban kelljen?

vagy már nagy fájdalmak esznek és nem fog érdekelnni?

2010. febr. 24. 07:08
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez teljesen változó!Nekem az elsővel a víz elfolyása után 1,5-2 óra múlva baba lett.ráadásul már erős fájdalmakkal,képtelen lettem volna bármiféle(borotválkozás)ilyen tevékenységre.A második fiammal 1 órakor elfojt a vizem,más semmi "bajom" nem volt,még e-mailokat is írogattam,és 3 órára értünk be a kórházba.A fájásaim úgy 1/2 4 körül kezdődtek,és 5:30-ra megszültem a babót.De azért egy zuhanyra mindig van idő!
2010. febr. 24. 07:28
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem onnantól a 14.órában született a fim(császárral)szóval lett volna idő mindenre DE mi van ha rögtön tolófájásaid jönnek?Nem érdemes kockáztatni!
2010. febr. 24. 07:29
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 16óra telt el közben
2010. febr. 24. 07:46
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem minden fájás nélkül folyt el a magzatvízem, háromnegyed óra múlva a kezemben volt a lányom. Épp hogy beértünk. Csak az utolsó tíz percben voltak fájásaim, az is egyből tolófájás volt, úgy kellett visszatartani. Azt hittem, hogy az autóban fogok szülni :-(. ehelyett a kórház udvarán a hordágyon született. Még jó, hogy telefonáltunk az autóból és a szülésznő és az ügyeletes doki lent vártak az udvaron.

Azóta a védőnőm is megváltoztatta a nézeteit, ő mondta, hogy nyugodtan ráérek bemenni, mert nincsenek fájásaim! Még szerencse, hogy nem hallgattam rá.

Sőt legközelebb nem kocsival megyek, hanem mentőt hívok, mert nem akarok autóban vagy taxiban szülni. Elég rémisztő volt, hogy csak a férjem van mellettem, mert ha valami gond van akkor ő nem tud segíteni.

2010. febr. 24. 08:00
 5/10 A kérdező kommentje:

köszi az eddigieket!

micsoda sztorik!

:)

tök jók

2010. febr. 24. 08:18
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó válaszoló: ez durva lehetett! Biztos meg voltál ilyedve, de egyben nagy szerencse is hogy ilyen gyorsan meglett a picike és hogy minden rendben volt.

Egy barátnőmnek a víz elfolyásától számítva 24 óra múlva lett meg a babája, bementek este 9 körül a kórházba és reggelig még semmi nem történt. Ez nagyon változó hogy kinél hogy alakul, annyi biztos hogy ha elfolyik a víz lehető leghamarabb indulni kell.

2010. febr. 24. 08:20
 7/10 anonim ***** válasza:
75%
Ha első baba, akkor ritkábbik eset, hogy olyan gyorsan megszületik:)Egyénileg változó, hogy kinek mennyi idő mulva kezdődnek a fájások a víz elfolyása után.Nekem azt mondták, ha nincs is fájás, két órán belül azért érjek be.Azt hiszem, 2 óra alatt egy zuhanyra azért majd futja:)
2010. febr. 24. 11:12
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

8.00 vagyok

nekem első babám volt, 4650 gramm és 56 centi, mégis gyorsan megszületett.

2010. febr. 24. 11:53
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem este fél 10-kor folyt el a magzatvízem, lezuhanyoztam, megborotválkoztam, 10-kor elindultunk itthonról, fél 11-re a kórházban voltunk és egészen éjfélig egy darab fájásom se volt. A kisfiam végül hajnali 3.30-kor született.
2010. febr. 24. 13:05
 10/10 anonim ***** válasza:
Első baba és amgzatvízelfoéyástól számítva 50 perc mulva megszületett a kisfiam.
2010. aug. 13. 20:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!