Ez most mi? 37 hetes vagyok.
Szia
Szerintem telefonáljál be, az a tuti, ne nézzenek hülyének nekik ez a dolguk :D
Nyugi! Lehel hamarosan kezedben tarthatod babódat!
Igazuk lehet, nálam is így volt, 3 napig vérezgettem (nekem egy köhögésre dőlt ki egy adag), én is megijedtem, a szülésznőm azt mondta, hogyha egy menstruációs vérzésnél nem több a mennyiség, ami egyszerre távozik, akkor az a tágulástól van. És még így ment egész nap és másnap is, akkor "kezdődik", ha rendszeresek lesznek a fájásaid. De már közel van! :o)
Ha viszont aggódsz, akkor menjetek be, elküldeni szerintem nem fognak, csak annyi lehet, hogy akkor bent kell vajudnod, és szerintem otthon kényelmesebb.
Próbálj pihenni, amennyire tudsz, esetleg enni, ha kívánod, szorítok!
Bemész mentővel és kész...:)
Szerintem sincs semmi,de hívd fel őket nyugodta,ha nem tetzsik nekik kapjk be:D
Szia! Én nem sokat konyítok az egész szüléshez, mert bár van két babám mind a 2 császárral született, nekem nem ment el nyákdugó sem, magzatvíz sem, igazából még rendes fájásaim sem voltak:(
Csak azért írok, hogy könnyű szülést és szép egészséges babát és boldog babázást kívánjak!
Egy 21 és 4 hónapos kislány 23 éves anyukája
Utolsó vagyok!
Az első babámmal amikor született egy hónap híján voltam 23.
:)
Sok Boldogságot nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!