Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ez most mi? 37 hetes vagyok.

Ez most mi? 37 hetes vagyok.

Figyelt kérdés
2 napja vérezgetek. Tegnap hajnalban kórház megnyugtattak nyílik a méhszáj elment a nyákdugó, el fog állni a vérzés ha nem akkor menjek vissza. Este zuhanyzok minden rendben. Hajnalban kimentem pisilni megint vérezgetek barnázgatok. Hívom a kórházat menjünk be. Onnan megint haza küldtek hogy a 40. hétig is kihúzhatom vérezgetéssel, Nincs semmi gond. Most ismét a pisilisnél a nagyujjamnak a fele kb. lilás pirosas valami és "kemény". Ez lenne a nyákdugó? Egész hajnalban jóslóztam, mért az nst-gép is 2 nagyobb összehúzódást. Én már nem merek telefonálni mert hülyének néznek ha megint megyek akkor főleg. Ez most mit jelent? Nem sokáig húzom már kettesben?
2010. febr. 17. 10:52
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Szia

Szerintem telefonáljál be, az a tuti, ne nézzenek hülyének nekik ez a dolguk :D

Nyugi! Lehel hamarosan kezedben tarthatod babódat!

2010. febr. 17. 10:55
 2/19 anonim ***** válasza:

Igazuk lehet, nálam is így volt, 3 napig vérezgettem (nekem egy köhögésre dőlt ki egy adag), én is megijedtem, a szülésznőm azt mondta, hogyha egy menstruációs vérzésnél nem több a mennyiség, ami egyszerre távozik, akkor az a tágulástól van. És még így ment egész nap és másnap is, akkor "kezdődik", ha rendszeresek lesznek a fájásaid. De már közel van! :o)

Ha viszont aggódsz, akkor menjetek be, elküldeni szerintem nem fognak, csak annyi lehet, hogy akkor bent kell vajudnod, és szerintem otthon kényelmesebb.

Próbálj pihenni, amennyire tudsz, esetleg enni, ha kívánod, szorítok!

2010. febr. 17. 10:58
 3/19 anonim ***** válasza:
Szerintem is hamarosan szülés lesz, és nem a 40. héten!!!Nyugodtan telózz be, ez a dolguk, és ha hülyének is néznek kit érdekel!A babád a legfontosabb.Ha lekezelőek veled ne foglalkozz velük!Csak nyináld amit szeretnél, és ne mások munkakedvétől függj!A kórházban szeretnek eltusolni dolgokat, és a nemtörődömség is az egekig ér!
2010. febr. 17. 11:00
 4/19 A kérdező kommentje:
kicsi menzis görcseim vannak... Most kezdek egy kicsit félni... Apa dolgozik én meg egyedül itthon... kórház 50 kilóméter.
2010. febr. 17. 11:06
 5/19 anonim ***** válasza:

Bemész mentővel és kész...:)

Szerintem sincs semmi,de hívd fel őket nyugodta,ha nem tetzsik nekik kapjk be:D

2010. febr. 17. 11:25
 6/19 A kérdező kommentje:
A mentő nem abba a kórházba visz ahol a dokim dolgozik. Pestre járok orvoshoz és ceglédre tartoznék hivatalosan. Főzőcskézek hogy legyen páromnak kajája ha valami történne és így legalább nem "beszélem be magamnak" nem oda figyelek. Köszönöm mindenkinek. kórházból annyit mondtak hogy rendszeres 5 perceseknél induljak.
2010. febr. 17. 11:32
 7/19 anonim ***** válasza:
Szia! Én a helyedben azért felhívnám a párodat, hogy legalább otthon legyen veled, amikor menni kell.
2010. febr. 17. 11:43
 8/19 anonim ***** válasza:

Szia! Én nem sokat konyítok az egész szüléshez, mert bár van két babám mind a 2 császárral született, nekem nem ment el nyákdugó sem, magzatvíz sem, igazából még rendes fájásaim sem voltak:(

Csak azért írok, hogy könnyű szülést és szép egészséges babát és boldog babázást kívánjak!

Egy 21 és 4 hónapos kislány 23 éves anyukája

2010. febr. 17. 11:51
 9/19 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Köszönöm nektek is. a drukkot is. Még ezek a pici görcsök is elmúltak "sajnos". Nem baj. Addig várjon a kiscsávóm míg az apja hazaér... Utolsónak! Én 22 töltöttem most. Az első babáddal lehettél Te is ennyi idős. :) Köszönöm
2010. febr. 17. 12:03
 10/19 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok!

Az első babámmal amikor született egy hónap híján voltam 23.

:)

Sok Boldogságot nektek!

2010. febr. 17. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!