Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Csaszar utani fertozesem van...

Zslumi kérdése:

Csaszar utani fertozesem van jart mar igy valaki?

Figyelt kérdés
csaszarral szultem 19napja haza engedtek 5nap mulva es vissza is kellet mennem mert eros fojasom volt a sebbol. bementunk a korhazba ott sebmosast csinaltak es hazaengedtek.masnap mentem vissza sebkezelesre es bent fogtak mostak minden nap a hasamat eleg kellemetlen volt mert belenyomtak egy kiscsovet es azon belenyomtak valami meleg vizet ami habzott meg betadint ezt napi 2szer mellete a napi 6 infuzio antibiotukum most szerdan engedtek haza de ugy hogy tenyernyi nagysagu luk van a seb felett a hasamon amit kezelnek minden masnap. es csak annyit mondanak az orvosok hogy husevobakterium tamadott meg. de szerintem ok hibaztak valamit mikor mutottek,nem tisztitottak ki rendesen vagy nem volt tiszta valami muszer... volt mar igy valaki vagy halot ilyenrol'?
2015. márc. 2. 15:11
 1/7 anonim ***** válasza:

kórházban nem nehéz összeszedni valamit, de húsevő baktérium az elég kemény... arra számíts, hogy az a tenyérnyi lyuk meg is fog maradni és mehetsz plasztikáztatni, mert ha tényleg húsevő, akkor elhal ott minden hús. lehet tudni, hogy leküzdötted-e már a baktériumot?

én felkeresnék egy erre szakosodott ügyvédet...

2015. márc. 2. 15:19
 2/7 anonim ***** válasza:
Atyam! Ez nagyon durva... sajnalom es kitartast kivanok, mielobbi felepulest!
2015. márc. 2. 15:59
 3/7 anonim ***** válasza:
Ez melyik korhazban tortent? Eleg ijeszto.
2015. márc. 2. 16:02
 4/7 anonim ***** válasza:
Huhh melyik korhaz ez? Nagyon durva.
2015. márc. 2. 16:39
 5/7 A kérdező kommentje:
szent istvänban.... azt mondtak kioltek a bakteriumot de nem mondanak semmi konkretat csak hogy 2honap mire begyogyul holnap is megyek be sebkezelesre meg az orvost fekeresem aki mutott mert azota nem talatuk meg.
2015. márc. 2. 21:06
 6/7 anonim ***** válasza:
Ez egy tipikus kórházi baktérium, amit összeszedtél. Sokszor a leggondosabb ellátás mellett is lehet.
2015. márc. 3. 20:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Húsevő baktérium? Azért az durva, hogy gondos ellátás mellett is előfordulhat...
2015. márc. 3. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!