Indulok szülni szurkolnátok 2? Helyett már megvan a baba. :-)
Anno megigértem hogy én is felrakok egy ilyen kérdést.
Csakhát a kiscsaj kicsit hamarabb jött a vártnál 37 hét 4 naposan 2010 02 02 én 19.05 kor megszületett kislányunk Csenge.9/10 apgarral nagyon gyorsan.
Du fél 2 kor elkezdett folyni a magzatvíz gyorsan indultunk is a korházba mert nagyon megilyedtünk.
(sote i en szültünk a barossban.)
Fájásaim nem votak ezért kaptam zselét amitől lettek.
És nagyon sűrű fájások lettek hatott...:-)
Nem sokkal utánna már másfél percesen.
Megvolt az előkészités az már nem tudom hány orakor volt de a nővérke kiküldte a páromat hogy kb még 5 6 óra mig meglesz a baba és háromnegyed óra mulva leszek kész zuhanyzás stb addigra ráér visszajönni.
Még jóhogy nem tartotta be és csak 10 percre ment ki és már jött is vissza mert addigra már nagyon fájt és jöttek a tolofájások zuhanyozni már nem is volt idő.
hát nagyon meglepődtünk mikor annyira fájt szoltam a páromnak hogy szoljon valakinek mert nem birom erre jött a dokim megnézett és közölte hogy szülünk..:-)Hát azt hittem leesek az ágyrol meglepetésemben.
gyorsan kb 5 perc alatt 5.nyomásra kb meglett a baba.
Gátvédelemmel és tényleg gyorsan és sok pozitiv élménnyel.
3060 gr és 56 cm a mi gyönyörűséges kislányunk.
korházrol csak jokat tudok mondani és a dokikrol és a szülésznőkröl is.Nem volt fogadott dokim mégis bejött hozzám már szülés utánn mikor mr a szobában voltam érdeklődni és jött minden nap és másnál is ez volt a helyzet.Tényleg pozitiv élmény volt a szülés és kivánok mindenkinek ilyen "könnyű"és gyors szülést.
belinkelem a kérdést amit egy anyuka irt én voltam a 29 heteske anno.Immár anyuka. http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..
ha van kérdésetek valamivel kapcsolatban korház vagy bármi szivesen irok és drukkolok minden kismaminak!!
Szia! Gartulálooook!
Boldog babázást!
11+6 hetes kismami
Jó hogy megírtad!!!
Garatula pici lányhoz:)
Én még nem vagyok kismama :( de gratulálok Neked! Sok boldogságot és jó egészséget kívánok! Mi lett a neve?! :)
Én is a Baross-ba járok dokihoz, szóval örülök, hogy jókat írsz a korházról!
Sziasztok köszönjük szépen Csengének hivják.
2 napra rá van a névnapja mikor megszületett.:-)
De nem baj de kicsit hamarabb jött..:-)
Korházrol tényleg csak jokat tudok mondani és a dokik le a kalappal...:-)Foglalkozik mindenki veled törödnek veled és ez a lényeg.
Szobák is okés és a csecsemősnövérek szoval a helyén minden profik igaz most szültem de a következőt is ott szándékozom.
Jajj de jó, gratulálok!
És úgy irigyellek:)(közbe kipotty 1-2 könnycsepp:))Mi most járunk a 35.hétbe, de már alig várom, hogy átélhessük, amit TI:)
Gratulálok!!!!Iriyellek is egy kicsit ,mert már én is szeretnék babát,csak sajnos még szülőkkel lakunk,és persze az anyagiak.De remélem hogy hamarosan lesz.
Sok boldogságot,erőt,egészséget kívánk nektek!
Nagyon vigyázzatok Csengére!!!!
22/L
Gratulálok!37+4 hetes vagyok már nagyon várom hogy végre túlessek a szülésen enyhén szólva be vagyok sz....!
Jó egészséget kívánok nektek!
gratulalok!!! es sok boldogsagot a kis csengenek!
35+1 km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!