Nem adnak fajdalomcsillapito szurit, mikor varrnak szules utan?
Nekem a méhlepény nem akart kijönni, eleinte szabad műtő (és idő) híján érzéstelenítés nélkül, kézi erővel próbálták kitépkedni. Amikor szabadult műtő és vittek altatásos kaparásra, és még éppen előkészítettek, elkaptam az egyik stábtagot, hogy van-e helyi érzéstelenítő kéznél? Csodálkozva rám nézett és mondta, hogy van, miért?
Mivel vákuumos szülés volt, meg a doki ökölbe szorított kézzel nyúlkált, repedt minden, úgyhogy kértem, hogy ha végeztek a kaparással, varrással, még altatásban toljanak be legyenek kedvesek egy helyi érzéstelenítést, hogy nyerjek pár óra pihenést utána.
Valami komolyabb adagot kaphattam, mert bár teljes hosszában varrták a hüvelyt, fél napig semmit nem éreztem és tudtam kicsit aludni.
Kedves négyes!
Azt megkérdezhetem, hogy mit mondott a doki.varrás közben, amikor mondtad, hogy fáj? Mivel magyarázta, hogy nem ad fájdalomcsillapítót, amikor egyértelmű volt, hogy az eda már nem hat? Azt mondta, hogy képzelődsz? Vagy mi volt az ok? Ugye utána a halapenzben megmutattad a háládat?
Csak kíváncsi vagyok. Köszi, ha válaszolsz.
Hármas voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!