Milyenek a fájások, éles, vagy tompa érzés? Mintha kést forgatnának benned?
Nekem a derekam fájt, olyan volt, mintha perzselnék.
Egyszer hátra is nyúltam, h tuti nem égeti-e ott valami, kár volt, még az érintés is rendkívül fájt.
Utána ez átváltott a tólófájásoknál olyan érzésre, mint amikor nagyon kell wc-zned, az már éles fájdalom volt, hascsikarás szorozva 100-al.
De ez az utolsó fél óra volt csak.
nekem mind a hárommal éles fájások voltak, jöttek addig semmit még megmozdulnisem volt kedvem aztán mikor elmúltak, gyorsan pakolás, fürdés telefonálás majd megint kapaszkodás a szekrénybe aztán beülni a kocsiba, kapaszkodni apát nem idegesíteni odaérünk oadaérünk kocsiba rádióhallgatás kapaszkodás és odaértünk, az elsővel 4 órát voltun ka szülőszobán a másodikkal fél órát a haarmadikkal 12 percet és már meg is születtek.
magzatvíz nem folyt el,
szerintem amíg lehet maradj otthon mert a kórházban elég rossza vajúdni
sok sikert és nagoyn szép szülsét
Szia!
Én a vajúdást nehezebben viseltem, mint magát a szülést. (mondjuk a vajúdásom változó intenzitású fájásokkal 28 óra volt, a szülés meg 1 óra 40 perc) Derékfájás, meg mintha az egész alsó részem, a csontok szét akarnának nyílni. Sokszor úgy éreztem, menten elájulok. Tolófájásoknál tényleg olyan érzésem volt nekem is, mintha kakilni kéne (szerencsére volt előtte beöntés, így nyugodtan nyomtam, nem kellett tartanom attól, hogy.....) És ezek úgy IGAZÁN fájták, de máshogy, mint a vajúdás alatt és ezeket jobban is viseltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!