Császármetszés után 1héttel úgy érzek, hogy a vágásnál, a varratok felett duzzadt a bőr, nem az egész, hanem egy szakaszon. Nem fáj, csak duzzadt. Valami baj van?
Szerintem nincs gond. Esetleg kérdezd meg telefonon az orvosodtól aki császározott ő segíteni fog és megmondja vagy behív hogy mutasd meg.
Én is császáros vagyok, azt hiszem nekem is egy kicsit duzzadt volt, de nem vagyok benne biztos. Én hónapokig nem mertem megnézni se igazán, meg oda nyúlni. Persze megmosás erejéig muszáj volt, bár volt hogy a páromat kértem meg hogy segítsen.
kérdeztem a dokimat, azt mondja normális, hisz mozgolódnak a varratok.
csak annyi szörnyűséget hall az ember, gondol össze-vissza mindenre.
köszi szépen
Kedves utolsó válaszoló!
Az én kisfam is 4 hetes,császárral született ö is és az én hasam is kritikán aluli.
Szülés után a bokámig,most már csak a térdemig lóg.
Állítólag 6 hét kell neki is.
nekem egész szépen vissza ment, ez lehet annak köszönhető, hogy vagyok vagy 42kg.
és szigorúan nappal hasszorítót hordok.
Én 16 hete szültem császárral,nekem is duzzadt volt,meg érzékeny is.Most már csak viszkedni szokott meg érzékeny szerintem most már így marad:))
Szerintem nyugodj meg nincs semmi baj!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!