Szült -e már valaki aki beadatta a h1n1-elleni oltást?
Figyelt kérdés
2009. dec. 13. 16:00
2/16 anonim válasza:
Én is kíváncsi vagyok, de nemrég hajtják csak a kismamák oltását, nemigen szülnek még azok, akik beadatták, vagy a géphez még nem jutottak el :)
Arra is kíváncsi lennék, hányan vetéltek el védőoltás után, mert ma is olvastam itt ilyet!
3/16 anonim válasza:
Jajj inkább csak azok írjanak ide,akik tényleg beadatták és szültek,mert megint akkora háború lesz,hogy a szívem összeszorul:(
4/16 anonim válasza:
Ezt én is fel akartam tenni. Hetek óta hezitálok, hogy beadassam-e. Szeretnék látni pozitív példákat, hogy nem lett a babának baja tőle. Egy barátnőm január elejére van kiírva. Egyelőre csak róla tudok, majd megírom mi lett.
5/16 anonim válasza:
Várjatok egy hetet és megmondom :-) én beadattam 33 hetesen és most már bármikor mehetek szülni.
6/16 A kérdező kommentje:
Holnap mennék oltatni de megint olyan bizonytalan vagyok.Ebbe bele lehet hülyülni.Soha nem voltam még ennyire döntésképtelen!
2009. dec. 13. 22:05
7/16 anonim válasza:
Még később szülnek az oltott kismamik, és nem azonnal fog látszani a mellékhatás, ha lesz. Illetve lehet lesz olyan, mai azonnal látszik, de lehet az igazi gond csak évek múlva jön elő...
Én ezért vagyok még mindig az oltás ellen... Ha beoltatom magam, az már tuti bennem van, és ki tudja mit csinál.
A betegséget nem biztos, hogy elkapom és ha el is kapom nem biztos, hogy durva lefolyásu lesz...
8/16 anonim válasza:
van akinek antibiotikumot kell szedni a terhessége alatt egy ideig. annak a mellékhatásait ha komolyan venné meghülyülne (májfunkció leáll, fulladás, ilyen-olyan roham, halál). mégis beszedi mert a doki szerint többet segit még akkor is ha beleveszi a mellékhatások rizikóját. ezt az oltást se csinálták máshogy, mint a többit. de persze sose lehet tudni. én azért bízom benne, hogy nem lesz gond. mást úgysem lehet csinálni. a minjárt szülök voltam
9/16 anonim válasza:
Engem is erdekel a dolog, bar nekem is megfordult a fejemben, hogy lehet ha most minden ok lessz, de lehet ha par ev mulva jelentkezik valami.
10/16 anonim válasza:
Sziasztok,én dec.6.-án szültem és nov. 2.-án kaptam meg a védőoltást,semmit nem tapasztalok sem magamon sem a babámon,gyönyörű egészséges kislányom van aki 3980gr és 51,5 cm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!