Mi van velem? Csak nem ilyen a vajúdás?
Figyelt kérdés
37/1 hetes kismama vagyok, 2. gyermekemet várom. Délelőtt voltam ctg-n, semmi különös dolog nem történt, még csak meg sem vizsgáltak. A múlt héten teljesen zárt voltam. 11h-tól először 6-8 perces majd 5 perces erős keményedéseim voltak, amik 50-60 mp-ig tartottak. Most jöttem ki a zuhany alól és nem hagyja abba, most már kb 3-4 percenként jönnek. Nem fájdalmas, csak kellemetlen. Konkrétan mozdulni sem tudok, de írogatni még igen. :)Tehát nem fáj, csak nagyon rossz. Szerintetek ez jósló még? Vagy kapjam össze a családot? Vagy várjak még? Nem akarok feleslegesen izgalmat okozni a környezetemnek. Köszönöm a válaszokat előre is!2014. febr. 5. 14:09
1/44 anonim válasza:
Nekem is ez volt a szúlés napján, akkor éjjel meg is született a kisfiam .. Szerintem szülni fogsz :)
2/44 A kérdező kommentje:
Nem korai még? Még bent maradhatna egy picikét, nem?
2014. febr. 5. 14:15
3/44 anonim válasza:
Én 37+1 hetesben késő délután kezdtem furcsán érezni magam. Fajt a hasam, de folyamatosan 45 percen át, nem nagyon de kellemetlen volt, aztán fajt a hátam szinten hosszan, úgy éreztem alig visznek a labaim, én sem tudtam mire vélni, nem volt egyértelmű, felhívtam a szulesznot, azt mondta ez csak jósló, nehány órára rá jöttek a fájások akkor mar egyértelmű volt. Legyél készenlétben, legyen minden összepakolva, hogy ha mégis úgy van ne kelljen kapkodni. Nehéz igy megmondani indulj e vagy sem :-).
4/44 anonim válasza:
szerintem is szülsz, nekem is így kezdődött. sőt, mint kiderült, már álmomban is vajúdtam valószínűleg... én sem voltam biztos benne, mert első baba, a magzatvíz nem folyt el, de gondoltuk, biztos, ami biztos, irány a kórház. közölték, h szülök és szülés közben burkot repesztettek. ember tervez, isten végez: terhesen azt gondoltam, h majd a magzatvíz elfolyása után már tuti biztosan tudom majd, h itt az idő...
5/44 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint nagyon valószínű, hogy izgalmas délután/este előtt állunk. :) Megpróbálok felkészülni, ha meg mégsem, akkor meg legfeljebb gyakorlom a felkészülést. :) Köszönöm a válaszokat. Azt hiszem váltottunk 2-3 percesekre...
2014. febr. 5. 14:23
6/44 anonim válasza:
Nagyon úgy néz ki, hogy jön a baba. Gyorsan menjetek be a kórházba.
8/44 A kérdező kommentje:
De miért nem fáj? Nem fáj, mint az első gyermekemnél, csak piszok kellemetlen.
2014. febr. 5. 14:29
9/44 anonim válasza:
nekem is ugyanez volt, ugyanígy 37 hetesen, egyáltalán nem fájt, de nekem egyértelmű volt, hogy ebből szülés lesz.
aztán bementem a kórházba, ahol a vizsgálat során hirtelen megrepedt a burok, ömlött a magzatvíz, és na onnantól kezdve már fájt is piszkosul... másfél óra múlva megszületett az egészséges lányom. szerintem ideje kórházba menned.
10/44 anonim válasza:
Ebből még ma szülés lesz! Jó egészséget! Könnyü, gyors szülést! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!