Ha 2 ujjnyira vok nyitva az már jó? Mikor jön már ez a bébi? 40+6 naposan
Jól elvan odabent a gyermeked!
Szerintem már nem sok van hátra legyél készenlétben!!
Majd ha hazajöttetek a kórházból emeld ki ezt a kérdést és írd meg hogy mi volt, hogy vagytok!
Sok sikert, könnyű szülést és Jó egészséget Nektek!!!
Ilyen idős koromban én még nyitva sem voltam. Én sem feküdtem kórházban, csak bementem minden nap vizsgálatra. 41 hét 2 naposan spontán indult meg a szülés.
Sokat sétáltam, vajúdáskor is, jól tágultam, gátmetszés sem kellett :)
Szia!
Ez nagyon változó!
Első babámmal délelőtt 2 újjnyira voltam nyitva a terhesgondozáson, estére megszültem.
A harmadik babámmal a 8. hónap elejétől nyitva voltam 2 újjnyira, végíg járkáltam, cipekedtem, mert muszály volt, mégis túlhordtam, indítani kellett.
Üdv.
ÉN csak annyit tudok írni, hogy maximum 8 napotok van még egyben! 2 hétnél tovább nem várhatnak.
40+6 naposan én 1 ujjnyira voltam nyitva, de az csak a mindennapos magzatvíz vizsgálatnak köszönhető. 42 hetesen is 3111 volt a méhszáj.
Szép szülést és boldog babázást kívánok!
Én szülés előtt két nappal még teljesen zárt voltam.
Durva ez a 40+6.hét, szegénykém... Hát sok már nincs hátra, az tuti. Én beszélnék a helyedben az orvossal, hogy csináljon valamit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!