Ez már a nyákdugó lenne? (képpel)
Még nem szültem. Sikerült elcsípnem a WC papíron egy darabkát (az indavideós linkhez képest ez kisebb és véresebb is). Lefotóztam, mivel izgulok, mert a dokim jól beijesztett, hogy nagy a baba, így jó lenne ha picit előbb érkezne. Beszereztem homeopátiás cuccokat, és tegnap este szeretkeztünk a férjemmel. Ma reggel meg ez am eglepetés. Jelenleg nem vérzek, azt olvastam, akkor azonnal kórház.
Holnap töltöm a 39. hetet. A babám becsült súlya 3700 gramm, a fejátlója meg 10.2 cm, HC meg 33.43 cm.
Szóval akkor mostmár csak várni kell, hogy beinduljon?
Nagyon köszönöm!
Igen, ez az!
Minden jót Neked!!! :)
Koszi! Akkor mar en is kezdem elhinni h nyakdugo. Hetfon mehszajertekem meg 3000 volt. Innentol kezdodik a nyilas remelhetoleg?
Mivel a baba nagy igy nekem tuti nem var a doki tul sokat a terminus aug 22en jar le. Addig kibujik remelem. Hnap pl tokeletes lenne.
Nektek fajasokkal vagy magzatvizzel indult?
Ez az!Nekem is ilyen volt! :D
Nekem reggel 8kor távozott,és délután 2kor született meg a lányunk 39+4 hetes voltam.
Nekem fájásokkal kezdődött.
Könnyű szülést neked!! :)))
Szia.
Nekem 39+6 hetesen kezdődött ugyan ilyen ,,folyás,, én tettem be betétet és arra folyt,meg nekem már tágulási vérzésem is volt egy picit.Kb 2-3 napig távozott a nyákdugóm ami ugyan így nézett ki,és 40+3 hetesen megszületett a kisfiam. :)
Könnyű szülést kívánok :)
Ja és nekem is rendszertelen de nagyon erős fájásokkal kezdődött,majd 12 órára rá elfolyt a m.vizem.Viszont valószínű,hogy nekem azért folyt el,mert nekem már mondták az orvosok bent a kórházban,hogy nagyon feszül a burok.A kiírt napon azt mondta az egyik főorvos,hogy 1 max 2 napon belül meglesz a baba.Másnap megszültem :)
Utolsó voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!