Mikor fordul a baba lefelé amikor már úgy marad? Mikortól nem kell tartani farfekvéstől?
Figyelt kérdés
Bocsi, ha értelmetlen voltam:)
Szóval, ha a 20. héten jó, akkor az már ok?
2007. szept. 27. 12:03
1/3 anonim válasza:
az teljesen jó.nekem is akörül fordult be.ugyan a doki mondta,hogy még változhat a tartása de végülis ugy maradt végig
2/3 anonim válasza:
NEkem még az utolsó hónapban is azt mondták hogy megfordulhat.
3/3 anonim válasza:
Természetesen jó! De... még "csak" a 20. hétben jársz, ez félidő. Az elkövetkező kb. 20 hétben még rengeteget fog mozogni a babád. Főleg az utolsó trimeszterig, hiszen az utolsó időben fejlődnek nagyon sokat (hosszúság, súly). Tehát ahogy nő, úgy lesz a helye is egyre kisebb. Nekem is sokszor volt fejvégű fekvéses a törpém, de még a 34. héten is volt, hogy harántban feküdt amikor ultrahangon voltam. A 37. heti vizsgálaton mondta azt az orvosom, hogy valószínűleg már marad a fejvégű fekvés és "megnyugodhatok".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!