Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mikor fordul a baba lefelé...

Mikor fordul a baba lefelé amikor már úgy marad? Mikortól nem kell tartani farfekvéstől?

Figyelt kérdés

Bocsi, ha értelmetlen voltam:)

Szóval, ha a 20. héten jó, akkor az már ok?

2007. szept. 27. 12:03
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
az teljesen jó.nekem is akörül fordult be.ugyan a doki mondta,hogy még változhat a tartása de végülis ugy maradt végig
2007. szept. 28. 09:59
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
NEkem még az utolsó hónapban is azt mondták hogy megfordulhat.
2007. okt. 1. 09:51
 3/3 anonim ***** válasza:
Természetesen jó! De... még "csak" a 20. hétben jársz, ez félidő. Az elkövetkező kb. 20 hétben még rengeteget fog mozogni a babád. Főleg az utolsó trimeszterig, hiszen az utolsó időben fejlődnek nagyon sokat (hosszúság, súly). Tehát ahogy nő, úgy lesz a helye is egyre kisebb. Nekem is sokszor volt fejvégű fekvéses a törpém, de még a 34. héten is volt, hogy harántban feküdt amikor ultrahangon voltam. A 37. heti vizsgálaton mondta azt az orvosom, hogy valószínűleg már marad a fejvégű fekvés és "megnyugodhatok".
2007. okt. 10. 00:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!