A császár nem szülés?
Más is a falra mászik attól, ha azt mondják, hogy: hát Te nem is szültél, hanem kivették a babát? Annyira fel tudom ezen húzni magam, hogy csak na. Én ugyanolyan szülésnek tekintem, mint a természetes szülést és nem érzem ezért kevesebbnek magam. Én is életet adtam egy csodálatos kisembernek.
Mit szoktatok erre reagálni, ha egyáltalán Nektek mondanak ilyeneket?
Egyetértek.
Mondanom sem kell egyébként, hogy ezt egy férfi mondta...
Engem ugyan nem császároztak, de teljesen egyetértek veletek. A császáros szülés is szülés. Ne foglalkozzatok ilyen beszólásokkal, csak magatokat idegesítitek a sok h.lye ember miatt. Nem érdemes!
Boldog babázást!
Szia! Én természetesen szültem, de hogy ezt pont egy férfi mondja az azért röhej. Amikor még egy náthától is meg akarnak halni.
A kérdésedre visszatérve: semmivel sem kell kevesebbnek érezned magad azért mert császároztak, egyrészt mert nem ok nélkül csinálják, másrészt pedig életet adtál a babádnak. Ugyanakkor nem tágítok arról a részről sem hogy nem ugyanolyan mintha természetesen szültél. Ezt csak azért írom mert írtad hogy szerinted ugyan olyan. Hiszen ti hasilag szenvedtetek utána, mi meg hüvelyileg :)
Húúú, na ettől én is kiakadok, pedig most fogok csak szülni, így nem tudom mi vár rám.
Sokat olvasgatok itt és máshol is a szülésről. de nagyon nem szeretnék császárral szülni. Szerintem a császáros anyák is ugyanolyan "hősök", mint a természetesen szülők, hiszen életet adni egy gyermeknek, kihordani és vigyázni rá hónapokig, ameddig bent van, majd felnevelni őt nem egyszerű feladat. Az mindegy, hogy előtte fáj, vagy utána fáj. Sőt, sokszor a császárosok is ugyanúgy vajúdnak, csak később műtik meg őket. Úgyhogy aki azt mondja nem szülés a császáros, az elmehet a ........
Én császárral szültem, nem programozott volt.
Én nem cserélnék azzal aki természetesen szült, a kisfiam így is tökéletes és engem fog az anyjának tartani.
A többi meg kit érdekel, senki nem kap azért kitüntetést, vagy nem részesül előnyben, mert ő képes volt egy gyereket így világra hozni. Nekem nem jegyezte még ezt meg senki, de valószínű elküldeném a drága mama seggébe, na nem ilyen kulturáltan.
Akárhogy is fogalmazzuk, azét más a császár, mint egy normál szülés.
Az, hogy miért lett császár, egy másik dolog, és hogy vajúdtál-e előtte, az is egy másik dolog.
De aki mondjuk bemegy, befekszik, előkészítik , elérzéstelenítik, és kiveszik a babát, na azt ne mondja, hogy szült, mert azt én sem tekintem annak.
De ha előtte vajúdsz, és nem "öncélu" a császár, akkor természetesen az is szülés, hisz életet adtál a babádnak.
De valahol én is mának tekintem, nem örültem volna, ha császározni kell, de persze vannak esetek, mikor nincs más megoldás, és akkor mindegy, csak egészségesek legyetek.
Természetesen szülés.Én is császáros voltam 12 óra vajúdás után pont a nyomás előtt veszélybe került az életünk, így sürgős császár lett.Utánna rémálom a felépülés, és ezt nemtudja csak az aki át is élte.VÍgan mozogtak azok az anyukák akik simán szültek.Én meg még otthon is szenvedtem a lefekvésseé vagy felüléssel.
Ezen én is kiakadok ha valaki ezt nem tekinti szülésnek.
Szerettem volna simán szülni, de azért jobb hogy császár lett és így mindketten egészségesek vagyunk.
Már amúgy nekem is mondták ezt, de én elmagyarázzom az illetőnek, hogy mi a véleményem.Addig senki ne mondjon véleményt még nem él át ilyet!
Akárki akárhogy szül az akkor is csodálatos, mivel vagy így vagy úgy, de világrahoz egy vagy több babát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!