Aki csak azért szexel a 40. héten hogy beinduljon a szülés, hogy reagál a férj? Vagyis olyankor már egész más a szex. Plusz még kötelezö is.
Nálunk már nem lehet egy ideje. Nyitott méhszáj miatt. Persze ahogy a 40.be érek már nem kell attól félni hogy koraszülött lesz :)
De mégis fura lenne nekem is... gondolom neki még jobban.
Olyan sokan irták hogy azért szexeltek hogy beinduljon... nekem ez nem megy.
Nem tudom, nekünk nem volt fura nagyon örültünk neki hogy "szabad a pálya" :DD Ez a harmadik babánknál volt, 39 hetesen oldotta fel a doki a szextilalmat, mondván hogy most már csak nyugodtan, ha jön az se baj, sőt. (nekem görcsölt a hasam, és rövidült a méhszájam korábban, ezért nem lehetett).
M nagyon örültünk, nem volt olyan a dolog hogy na most kötelező. Mondjuk nem használt mert 40+4 re szültem csak meg:)
Mi 9 hónapja nem szexelünk :) Valahogy nem bírtuk megtenni :)) Legalább is a férjem biztosan nem :)
Felhoztam neki a 39. héten mi lenne ha, de nagyon hárított, hogy nekem se esne jól ha ott lennék benn :)
Már alig várjuk hogy leteljen a 6 hét a szülés után :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!