Szőnyben megindítják a szülést?
Szia!
Én éppen tegnap hallottam egy ezzel ellentétes történetet a nőgyógyászati váróban Szőnyben. Tökéletes terhesség, teljesen szuper értékek a babánál, mamánál. Ennek ellenére a kiírás napján befektették a kismamát és minden nap vizsgálgatták. Annak ellenére hogy semmi nem jelzett bajt, 4 nap után beindították a szülését és mivel nem tágult semmilyen beavatkozásra rendesen, megcsászározták.
Ettől függetlenül én is azt hallom mindenkitől hogy nagyon jó szülészet, de nekem ez a része nem tetszett. Én jövő hét csütörtökre vagyok kiírva és a dokim már most azzal ijeszteget, hogy nem tágultam még semmit és befektet a kiírt napon ha így is marad. :(
Remélem neked (is) beindul magától, a baba biztosan jobban tudja mikor áll készen, mint az orvos.
Sok szerencsét nektek!
Üdv.
Szia!
Én tavaly szültem Szőnyben, volt fogadott dokim, aki a terminus lejártakor befektetett. Persze én előtte megkérdeztem tőle, hogy befeküdhetek-e, mert egész nap egyedül vagyok otthon, senki nincs még a közelemben sem, ha valami történik. A 35. héttől 1111 volt a CG értékem.
Szóval 40+1 voltam, amikor még reggel elmentem terhesgondozásra, és dél volt, amikor a kórházba mentem.
Akkor megvizsgáltak, adatokat vettek fel, stb... Este NST.
Másnap kaptam OPT-t, aminek semmi eredménye nem lett. Reggel és este NST.
Következő nap magzatvizet néztek. Reggel és este NST.
A gép sosem mutatott fájásokat!
Éjjel nem aldutam, mert feszített a "lábam közt" és ekkor már 3 ujjnyira kitágultam. Jött a dokim, burkot repesztett, és rá 20 percre felsírt a kisfiam. Semmi fájásom nem volt se előtte, se közben, se utána:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!