Tudtátok e hogy az alábbi kórházakban látogatási tilalom van? Remélem így már ki derül mit is szeretnék tudni. Esetleg ha van információtok arról hogy apás szülést érinti e?
influenza miatt látogatási tilalom a következő szülészeteken:
Bp. Szt Imre és ÁEK
Cegléd
Mohács
Pécs
Szigetvár
Békés megye minden szülészete
Székesfehérvár
Dunaújváros
Mór
Debrecen
Tatabánya
Balassagyarmat
Kaposvár
Marcali
Nyíregyháza
Szia.
Miskolcon a Semmelweis Kórházban is látogatási tilalom van a járvány miatt,senkit nem engednek látogatni,igaz,azt nem tudom,hogy pl aki a napokban szült vagy fog szülni,hogy apa mehet-e velük a szülőszobára,(engem még nem érint)de szerintem nem.Nagy a szigor,biztonsági őr van a bejáratnál és senkit nem engednek be,csak a kismamákat akik mennek Uh-ra,NST-re,ilyenekre.
Első babás 29+2 hkm
Most voltam az ÁEK-ban (Honvéd, volt MÁV) szülésfelkészítőn/szülőszoba látogatáson, ahol elmondták, hogy az apás szülésekre nem vonatkozik a látogatási tilalom még influenza járvány esetén se!
A portás be fogja engedni a párt, ha látja a nagy pocakot, a vajúdó kismamát és a kísérő apukát. Maximum kap a szülőszobán egy maszkot, műtős köpenyt.
A vezető helyettes elmondása szerint, náluk ez már évek óta így van a kórház vezetőségének belső döntése alapján, reméli, most se vonják vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!