A Szent István Kórházban a külső magzatfordítás Tb-támogatott ugye?
Én Szent Imrében szültem, de sokáig faros volt a babám, ezért kérdeztem a szülésznőmet, hogy mi van a fordítással.
Ő azt mondta, hogy (igen, csak az Istvánban csinálják), megvárják míg beindul a szülés, akkor megpróbálják, és ha nem megy, akkor azonnal császár.
(Nekem a 39. hét közepén megfordult, igaz, harmadik baba volt)
Az lemaradt, hogy faros szülést viszont emiatt nem csinálnak.
első
Bocs, pont a lényeget hagyom le, szóval ezek alapján ott kell szülnöd, ami természetesen TB támogatott.
Szerintem csak konzultációra kaptál időpontot, nem a fordításra. Nem hinném, hogy fizetned kell.
Akkor én felhínám őket és rákérdeznék, mert ha a szülésznőm jól tudja, akkor ha nem sikerülne, császároznak rögtön.
És mondjuk nem mindegy, hogy készülsz rá.
És ezek szerint ha sikerül a fordítás, akkor meg haza sétálsz, és indul a szülés, amikor indul?
És utána vajon hol szülsz majd? Náluk, vagy ahol eredetileg akartál.
Sok kérdés.
Remélem sikerül!
Ha teheted, írd majd meg, mi lett!
Értem, akkor biztosan én értettem rosszul, nekem úgy jött le, hogy ha nem sikerül a fordítás, akkor azonnal megcsászároznak, de nyilván félre értettem valamit, akkor, magam is nagy pocakkal, tiszta pánikban voltam, mert nekem faros szülés lett volna, amit nagyon nem akartam, viszont azt is tudtam, hogy nem váltok kórházat, szülésznőt stb.
Nagyon szorítok, hogy sikerüljön!
Egy kedves ismerős család volt pont itt fordításon, csak úk vidékről jöttek. Kórházi pakkal, mert ha nem sikerül és galiba van, császár helyben, ha sikerül de megindul a szülés, akkor szülés helyben, ha sikerül és semmi gond, hazamenetel és szülés az előzetes tervek szerint:).
A fordítás sikeres volt, két hét múlva megszületett a kicsi természetes úton:).
És igen, tb támogatott, nem kell fizetni:).
Jövő kedden, 7 órakor várnak.
Én sem fővárosi vagyok! Köszönöm az utolsónak a pozitív sztorit, nekem is pont ezeket mondta el a szülésznő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!