Szülés után miért 'slamposodik' el rengeteg anyuka?
Értem én, hogy nincs úgy idő a babára, de szerintem megoldható. Vagy csak nekem tűnik fel, hogy egykori csinos és fitt nők a szülés után vagy már akár a terhesség alatt leginkább a saját öreganyjára kezd hasonlítani?
Mielőtt le lennék hurrogva, nekem is van egy két éves kisfiam, de mindig igyekeztem kismamaként is - utána meg pláne - csinosan és igényesen megjelenni akárhol.
Szerintem +20 kilóval is érezheti valaki jól magát! Ha van egy-két-három gyönyörű gyereked, szerető férjed, aki elfogad olyannak, amilyen vagy, akkor miről beszélünk?
Nyilván nem arról beszélek, hogy igénytelennek kell feltétlen lenni.
Nekem 2 gyermekem van, 4 éves és 11 hónapos. 20 kiló plusz van rajtam, tornázni nincs időm, hogy leadjam a felesleget, a hajamat heti 2-3-szor megmosom, az arcbőrömet minden reggel és este ápolom. Akkor most nekem marha sok időm van magamra?
egy gyerekkel a nap 24 órájában foglalkozni kell + háztartást vezetni és lehet hogy valaki fáradékonyabb, nincs ereje még a külsejével is törődni.
mondjuk én olyan vagyok hogy félholtan is kifestem a szemöldököm, nem bírom hogy ritka és még szőke is... meg alapjáraton utálom a melegítőt, egyszerűen rondának érzem magam bennük meg akármilyen kinyúlt dologban
szóval nekem streccsnacik vannak, meg gumis derekú, rugalmas anyagú nacik amik feljönnek 10 +kilóval is.
van pár hosszabb bő pólóm, hátha nem jönnének majd rám a passzentosak(vagy folyton idegesítenék a melleimet, amik mindenre érzékenyek)... szóval nem hatna meg hogy emiatt slamposnak tartanának.
vagy a hajlenövés... alapból sötétszőke vagyok, világosabbra festetek kicsit, de hát ha valakinek az feltűnik akkor tényleg csak kötekedni akar
vagy mert babakocsitoláshoz nem a 20 centis sarkú, Victoria Beckham-es cipőmet veszem fel hanem a laposabb kis elegánsat
szerintem akkor nem az számít.
az egyetlen ami szerintem borzalmas: a zsíros haj, a katasztrófális karikák a szem alatt. ezeket összesen fél óra eltűntetni, nehogy már valakinek ennyi ideje ne legyen ha utcára lép.
11:15-ös válaszoló, már ne haragudj, de elég bunkó vagy.
Rajtam 15 kilóplusz van kábé. Sajnos hízásra hajlamos alkatom van. A terhességem előtt 9 évig versenyszerűen kajakoztam és heti 15 órát edzettem. Ennyi edzés mellett tudtam szinten tartani magam. És talán tudod, hogy ez a sportág mekkora hajtással jár télen-nyáron. Sajnos egyedülálló anyuka létemre már nincs heti 15 órám edzésre, ugyanakkor mégsem nevezném "slamposnak" magam, mert a hajam, bőröm ápolt, a testalkatomhoz ideális ruhákat (nem kinőtt mackó) hordok. Ítélj el, ezzel a te szegénységi bizonyítványodat mutogatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!