Igaz ez a szulésröl?
Figyelt kérdés
Tényleg van az a betapintàs h az öklét felnyomja a doki és megforditsa a babàt?#betapintas
2012. nov. 29. 18:44
21/47 A kérdező kommentje:
akkor itt felmegy az okle is? :o
2012. nov. 29. 19:51
22/47 anonim válasza:
Miért menne fel? A méhszáj csak az ujjak felrakásával kitapintható.Csak négy ujját dugja be, és csak a méhszájig.
23/47 A kérdező kommentje:
remelem nem lessz nehez szulesem:) csaszar jobb lenne
2012. nov. 29. 20:01
24/47 anonim válasza:
Ne haragudj kérdező,de hány éves vagy?
25/47 anonim válasza:
Betapintásnak azt nevezik, amikor szülés után a méhlepény egy darabja a méhben marad. Ekkor a doki kézzel kikaparja. Azt hiszem, így csinálja. Volt benne részem, de elaltattak, így nem tudom, pontosan hogyan zajlott.
A második szülésemnél a baba arca felfelé volt, így nem tudott kijönni. A szülésznő tolófájáskor igazított rajta, így kibújt a baba. Már készítették a műtőt.
26/47 A kérdező kommentje:
24es vaàlaszolo 17éves vagyok. nem kell elitélni...
2012. nov. 29. 20:33
27/47 anonim válasza:
én ilyenről hallotam,csak has elforgatásával kivülről.A méhszájon belüliről nem olvastam
28/47 A kérdező kommentje:
Nekem ismerősöm mondta hogy neki szülés előtt felnyomta az öklét most vagy azért hogy kitágítsa kézzel vagy nem tudom..
2012. nov. 29. 21:14
29/47 anonim válasza:
Nem elítélés miatt kérdeztem,de vagy falusi vagy,vagy buta,vagy gyerek.
24-es
30/47 anonim válasza:
Te most terhes vagy, vagy csak érdeklődsz?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!