Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » örökre bent marad?!

örökre bent marad?!

Figyelt kérdés

40 hetes 5 napos vagyok, második gyerkőccel.ő kisfiú lesz,

kislányomat is túlvittem pár nappal..2,5 éve.

de most kilátástalannak tűnik a helyzetem.pár napja idegbeteg vagyok sokat sírok mert nem akar kibújni..

pár napja néztek méhszáj értéket és ez 3111.

azt mondta a szülésznő hogy ez olyan mint egy

szűz kislányé..

vaskos a méhszájam stabil..igaz pár napja volt,fél füllel hallottam a dokit amint mondta hogy most már jobb a helyzet de ennyi..

millió durva jósló, nyákdugó 3 !! hete folyamatosan távozik.

NST-szépek, minden oké..a víz tiszta.

a 42 hétig nem indítanak ha minden rendben a babával.

én már ,mi már mindent megtettünk a férjemmel az ügy érdekében hogy előjöjjön.

málnalevél teát már egy hónapja iszom napi 1 litert,feleslegesen, minap dobtam ki mert meguntam hogy nincs eredmény..

írjatok már valami bíztatót mert én már fejen is állhatok úgy érzem nem fog kibújni és indítani kell..

:((((

2012. nov. 11. 21:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Az elsömet 10 napig hórdtam túl. Ugyan így éreztem.

Aztán bekültek szülés indításra, ott is voltunk a korházban reggel 7-re, majd ment a ctg, UH meg minden aztán egyszer csak beindult magától, épp az infúzios tüt szurta a doki mikor iszonyat fájások jöttek, és elfolyt a magzatvíz. Magátol beindult és 4 órával késöbb megszületett.

Második pont kiírt napon jött, 3 óra össz vajúdás után.

DE amit tegyél holnap sétálj egy nagyot a jó levegön. Ne eröltesd magadat, fontos a jó oxigén ellátás (ezért is káros a lépcsözés), így egy órás normál séta csodát tehet.

Nekem a második szülésnél 1 centis méhszájjal és 5 perces fájásokkal indult, de hihetetlen gyorsan tágultam és 3 óra alatt meg is lett.

2012. nov. 11. 21:43
 2/12 anonim ***** válasza:

Nyugi, semmi bajotok nem lesz se neked, sem a babádnak ha a 42. héten beindítják :) nagyon sok nő van még így, örökre meg persze nem maradhat bent :)

Van még pár napod úgy, hogy a kisfiaddal teljesen egyet alkottok, élvezd ki :) Hallgassatok zenét, simogasd sokat a pocidat, pihenj sokat. Hidd el, ha nem görcsölsz rá pár nap és kibújik :)

Könnyű szülést!!

2012. nov. 11. 21:44
 3/12 anonim ***** válasza:
Nálam mindkettő betöltött 39. hétre érkezett, de én is drukkolok érted, még ha okosat nem is tudok mondani. Feltétlenül írjál, ha szülésre kerül a sor!
2012. nov. 12. 10:18
 4/12 A kérdező kommentje:

sziasztok

holnap szülésindítás :)

épp ideje már a 41 héten.....

2012. nov. 12. 10:44
 5/12 A kérdező kommentje:

sziasztok!

megszületett a kisfiúnk 2012 november 14-e hajnalban

4: 55 perckor. 3620 grammal 51 centivel

indított szülés volt még 13-a reggel,méhszájérlelővel, és egész nap és éjjel vártuk a hatását és ez hajnalban hozott eredményt, de túl vagyok rajta és most már 8 napos :)

amúgy a dokik azt mondták hogy én hajlamos vagyok a túlhordásra,és indítani kéne az összes szülésemet.

ez genetika.

köszi szépen hogy leírhattam

sziasztok :)

2012. nov. 22. 17:07
 6/12 anonim ***** válasza:
Gratulálok és sok örömöt a picihez és sok egészséget neki és meg neked is!! Puszi nektek :)
2012. nov. 22. 17:21
 7/12 anonim ***** válasza:
Grtulálok a picihez! Nehéz szülésed volt? Hogy hívják a picurt?
2012. nov. 22. 17:50
 8/12 anonim ***** válasza:

3. vagyok, sok szeretettel gratulálok!! :-)) És üdv a 2 gyerekes anyukák táborában!

Nálunk 2 éves múlt a kisleány, 2,5 hónapos a fiúcska. :-)

2012. nov. 22. 18:22
 9/12 anonim ***** válasza:

Gratulálok!

átérzem a helyzeted :)

első kislányom 42+0, a második 42+5 hétre született :)

2012. nov. 23. 07:25
 10/12 anonim ***** válasza:
bocsi javítok, a második kislányom nem 42+5 hanem 41+5 hétre született, véletlen elírtam :)
2012. nov. 23. 07:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!