örökre bent marad?!
40 hetes 5 napos vagyok, második gyerkőccel.ő kisfiú lesz,
kislányomat is túlvittem pár nappal..2,5 éve.
de most kilátástalannak tűnik a helyzetem.pár napja idegbeteg vagyok sokat sírok mert nem akar kibújni..
pár napja néztek méhszáj értéket és ez 3111.
azt mondta a szülésznő hogy ez olyan mint egy
szűz kislányé..
vaskos a méhszájam stabil..igaz pár napja volt,fél füllel hallottam a dokit amint mondta hogy most már jobb a helyzet de ennyi..
millió durva jósló, nyákdugó 3 !! hete folyamatosan távozik.
NST-szépek, minden oké..a víz tiszta.
a 42 hétig nem indítanak ha minden rendben a babával.
én már ,mi már mindent megtettünk a férjemmel az ügy érdekében hogy előjöjjön.
málnalevél teát már egy hónapja iszom napi 1 litert,feleslegesen, minap dobtam ki mert meguntam hogy nincs eredmény..
írjatok már valami bíztatót mert én már fejen is állhatok úgy érzem nem fog kibújni és indítani kell..
:((((
Az elsömet 10 napig hórdtam túl. Ugyan így éreztem.
Aztán bekültek szülés indításra, ott is voltunk a korházban reggel 7-re, majd ment a ctg, UH meg minden aztán egyszer csak beindult magától, épp az infúzios tüt szurta a doki mikor iszonyat fájások jöttek, és elfolyt a magzatvíz. Magátol beindult és 4 órával késöbb megszületett.
Második pont kiírt napon jött, 3 óra össz vajúdás után.
DE amit tegyél holnap sétálj egy nagyot a jó levegön. Ne eröltesd magadat, fontos a jó oxigén ellátás (ezért is káros a lépcsözés), így egy órás normál séta csodát tehet.
Nekem a második szülésnél 1 centis méhszájjal és 5 perces fájásokkal indult, de hihetetlen gyorsan tágultam és 3 óra alatt meg is lett.
Nyugi, semmi bajotok nem lesz se neked, sem a babádnak ha a 42. héten beindítják :) nagyon sok nő van még így, örökre meg persze nem maradhat bent :)
Van még pár napod úgy, hogy a kisfiaddal teljesen egyet alkottok, élvezd ki :) Hallgassatok zenét, simogasd sokat a pocidat, pihenj sokat. Hidd el, ha nem görcsölsz rá pár nap és kibújik :)
Könnyű szülést!!
sziasztok
holnap szülésindítás :)
épp ideje már a 41 héten.....
sziasztok!
megszületett a kisfiúnk 2012 november 14-e hajnalban
4: 55 perckor. 3620 grammal 51 centivel
indított szülés volt még 13-a reggel,méhszájérlelővel, és egész nap és éjjel vártuk a hatását és ez hajnalban hozott eredményt, de túl vagyok rajta és most már 8 napos :)
amúgy a dokik azt mondták hogy én hajlamos vagyok a túlhordásra,és indítani kéne az összes szülésemet.
ez genetika.
köszi szépen hogy leírhattam
sziasztok :)
3. vagyok, sok szeretettel gratulálok!! :-)) És üdv a 2 gyerekes anyukák táborában!
Nálunk 2 éves múlt a kisleány, 2,5 hónapos a fiúcska. :-)
Gratulálok!
átérzem a helyzeted :)
első kislányom 42+0, a második 42+5 hétre született :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!