Tapasztalt anyukák! A 3. gyerek szülése mennyire gyors?
Tudom, hogy minden szülés más, még egy anyánál is, mégis valami segítség kellene, mire számíthatok.
Az első lányomat 6,5 óra alatt szültem, a másodikat 2 óra alatt. Most fiút várunk, a kórház több, mint 1 órányira van tőlünk, kocsink nincs. Szóval félek.
Szia!
Nekem a szülőszobán töltött idő 20 percre sikeredett a harmadik gyermeknél:)
Az előjelekkel óvatosan, mert sokkal gyorsabban tágulsz, tehát ne a kétpercesekkel induljatok útnak, hanem az 5 perceseknél.
Én is a harmadikat várom...Pont a napokban olvastam egy cikket, hogyha az második-harmadik szülés között több, mint 3-4 év telik el, akkor a szervezet újraregenerálódik, és olyan lesz, mint egy első szülés. Nekem 5 év lesz a két kicsi között a korkülönbség, be vagyok tojva egy kicsit, az elsővel 12 óra volt a szülés, a másodikkal 6 óra, azt hittem a harmadik könnyű lesz, erre ráakadtam erre a cikkre.:(
Remélem válaszol valaki, aki rácáfol erre az elméletre:)
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Nekem 21 hó a korkülönbség az első és második közt, most 23 hó lesz a második és harmadik közt. Hát, nem volt sok időm regenerálódni...
Még egy érv, hogy ne tétovázzak, ha szülésre kerül a sor :)
Én az elsőt szültem 2 hónappal ezelőtt!!!
11:30kor kerültem be a szülőszobára,és 13:15kor megvolt a lányom!!
Én a fiammal hétfőn reggel 6 körül kezdtem a vajúdást,és kedden délután 4 óra elött 10 perccel született meg./20 éve:)/
A második babát /99.-ben,10 év múlva/,megmondom őszntén nem is emlékszem vajúdásra.Már a kórházban voltam,éjjel volt ,arra ébredtem,hogy pisilnem kell,hát elindultam....persze a legmeszebb lévő szobában voltam,félúton már tudtam,hogy a szülőszobára megyek,úgy kapaszkodtam a falba,hogy eljussak odáig,ez kb fél 11 kor volt.még éjjel 3/4 1-re meglett a lányom....a doki alig ért oda,a kesztyűt húzta ,mikor kinn volt a baba:)
most a 3.babámat várom,de ugyan olyan izgalom van bennem ,mint az elsőnél...csak azzal tudom magam nyugtatni,hogy nekem sokkal könnyebb dolgom lesz,mint neki..neki azon a kb. 20 cm.-es szűlőcsatornán kell átjutnia...hmmm....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!