Szült valaki mostanában Debrecenben? A Klinika szülészetéről érdekelnének vélemények.
Ikres kismama vagyok. A 30. héttől (jövőhét)be kell feküdnöm, hála Istennek nincs semmi gond, csak az ikrek miatt ez itt a rend.
Az orvosommal nagyon meg vagyok elégedve, inkább magáról a "rendszerről" nem nagyon tudok semmit. Hány ágyas szobák vannak? Milyenek az ápolónők? Hogy állnak a tisztasággal? Kell-e pénzt adni a dokin kívül valakinek? Milyen a kaja? Stb. Köszönöm, ha válaszolsz. :-)
Hívd fel a Klinikát!
Szoktak szervezni ilyen foglalkozásfélét a kismamáknak, ahol bemutatják a szülészeti osztályt. Egy nővér vezet körbe és minden kérdésre válaszol.
Megnézheted a kórtermeket is.
Azóta, hogy én voltam, már volt felújítás, ezért konkrétumot nem tudok mondani.
A fenti lehetőséggel viszont magad is megtapasztalhatod, hogy mi, merre....
Kitartást a végéhez! ;)
én egy hónapot feküdtem bent a klinikán szülés előtt.az állapotok siralmasak,az ápolónők viszont kedvesek
négy ágyas szobák vannak,a folyosón közös a fürdőszoba,három van belőle
van egy nagy szoba,az kb 12 ágyas.szerencsére a kisebbséget igyekeznek egy szobába tenni,de figyelni kell az értékekre.
a kaja normál kórházi koszt,egy kis kiegészítés nem árt.ha normális szobatársakat fog ki az ember,akkor elviselhető a bentlét.ha van laptopod,mobilneted,az hasznos tud lenni
minden reggel menni kell a nővérszobába.nekem napi nst volt előírva,de volt,hogy hármat csináltak.ezzel elég sok idő eltelt.
vigyél magaddal domestost és egyszer használatos wc ülőkét,vagy fertőtlenítő nedves törlőkendőt,mivel az egész folyosó ugyanazt a wc-t használja,nagy pocakkal meg elég nehéz állva végezni a dolgod
én nem adtam pénzt,egy csomagot adtam a nővéreknek,hogy osszák szét egymás között kb négy ezer ft értékben
Sziasztok! Köszönöm a válaszaitokat! Klinikán körbevezetős "bejárásra" nincs időm, mert hétfőn már be kell feküdnöm.
Azt nem tudjátok, hogy a Terhes patológiai ugyanaz mint a szülészet, vagy mások a körülmények. Nekem oda kell most bevonulnom... :-)
második vagyok
a patológián feküdtem,ugyanazon a szinten van,csak a másik szárnyban.ahogy felmész a lépcsőn,balra kell elmenni,majd a folyosó végén megint balra.ott van a nővérszoba,és azon az oldalon vannak a szobák.amikor én voltam bent,akkor annyi szülés volt,hogy a mi részünkön is feküdtek két szobában olyanok,akik már megszültek.
a másik oldalon,a szülészeti részen vannak fürdőszobás szobák,de vannak olyanok is,ahol nincs fürdőszoba.
én szerencsére három ágyasba kerültem szülés után,ahol volt fürdőszoba két szobához egy közös.
Van orvosod?
Nekem semmi panaszom nincs a Klinikára!
Olyan mint az összes többi kórház.
A csecsemős nővérekről meg csak annyit,hogy egy dolgot nem bírnak,ha anyuka elhagyja magát!De a dolgukat az nagyon értik!!!!
"Olyan mint az összes többi kórház."
Ettől még nem biztos hogy jó,sőt,nem igaz?? Ki akarja hisztis,bunkó emberek közt megszülni a babáját...? Aki nem hajlandó magánra költeni az szenvedjen csak.
Húúúú Utolsó!Látom sz@r napod van :D
Nem hajlandó magára költeni?????????????
Vagy nincs rá pénze??????!!!!!!
Te nem vagy eszednél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!