Zselés, kb.5 cm hosszú, átlátszó, technokol-ra emlékeztető váladék a nyákdugó?
Kb. 1 órája voltam wc-n és ezt "találtam" a wc papíron. Azóta semmi. Ez a nyákdugó volt?
39 hkm
Több,mint valószínű. Nekem az első ask után ment el egy része,a másik meg egy esti séta közben. Azt hittem elfolyt a vizem,de itthon szomorúan tapasztaltam,hogy csak a nyákdugó egy darabja volt :-) lehet jön majd nagyobb darab is,lehet sok kis részletben fog távozni.
3 hetes kisfiú anyukája
Sajnos nem tudom megmondani,de amit hallottam róla: véres darabkák vannak benne, vagy barnás... A védőnőm szerint olyan érzés, mikor távozik, mintha kiesne valami (bár ő még sohasem szült)
38 hkm
:)) Ezen jót nevettem Kedves Második. Az én védőnőm is úgy adja a tanácsokat, hogy még nem szült.
Na mindegy, köszönöm a válaszokat.
Ez a várakozás már megőrjít. :(
:) Igen, az én védőnőm is akkora átéléssel szokta mondani...
Én is sokféle verziót hallottam már. Van aki észre sem veszi, hogy távozott. Barátnőmnek 5 héttel !! szülés előtt, nővéremnek 2 nappal. Valakinek véres, valakinek átlátszó, úgyhogy fogalmam sincs, hogy nekem az volt-e.
Köszönöm a tanácsokat.
Sajnálom utolsó, hogy császár lett a vége.
Köszi a figyelmeztetést. Tegnap is "találkoztam" olyan zselés, számomra idegen dologgal. Úgyhogy szerintem az a dugó volt.
Remélem a héten babázhatok, mert vasárnap lejár a terminusom. :(
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!