38hkm vagyok szerintetek ezek mar jelek?
Figyelt kérdés
ment a gyomrom ma nagyon sok joslom is volt nyugtalan lettem amiota folkeltem es ami nagyon fura hogy a tegnap es ma ejjelt ataludtam ilyen a terhesegem allatt nem tortent es meg olyan sem h en delutan 2kor keljek fol es akkor is alig tudtam folkelni egyfolytaban almos vagyok ilyen meg nem volt es nagyon faj a huvelyem foleg mikor ulok vagy az agyban atfordulok ez egyik oldalamrol a masikra akkor nagyon faj,volt meg igy valaki?2012. okt. 10. 13:35
1/3 anonim 

válasza:

Igen,ezek már azt jelentik szülni fogsz.Nekem is volt hasmenésem,és a hüvelyed is attól fáj,hogy már tágulsz.Feküdj vizszintben,de ha jönni akar,nincs mit tenni.Könnyü szülést kivánok neked!
2/3 Szandy89 

válasza:

Nekem is ilyen tüneteim vannak!!! :)
Remélem már nincs sok hátra! 38+2 hkm
3/3 anonim 

válasza:

Én is óriásit aludam a szülés előtti napon!!! szinte végig előtte éjszaka, utána szinte egész nap ágyban voltam, és éjjel kezdődött a buli!! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!