Előbb beindulhat a szülés mint kéne?
Erre én is várnám a választ :) Én 35 hetes vagyok, és durván 3 napja elég elviselhetetlen a derékfájás. És én is émelygek, néha, és a székelés is megvan. Szóval lehet nem a szűlés előjele, csak a végső idők tünetei. Vagy ha a szűlés jele akkor én is megyek, veled. ::))
De szerintem a derékfájás az csak azért van, mert már nyomja a baba a csontokat. Vagy hallottál olyat, hogy ez szűlés előtti tünet? Vagy miért gondoltad?
Könnyű szűlést, és kitartás!
Akkor én is megyek:-)))
36 hetes vagyok, ma voltam uhon és a doki szerint még nem szülök:-)
A derekam nem fáj, de egyre nehezebb felkelni, nyomja a bordámat.
Bocs, ne ide akartam kattintani, az előző vagyok és folytatnám...
Szóval combközéptől felfele mindenem fáj nekem is, izomláz szerű az egész szeméremdombomban, és igen, éjjel alig tudok fordulni. Annyira húzódik, hogy mindig félek, leszakad a lepényem.
Egyre hígabb a székletem, van hogy kétszer is megyek egy nap, néha szédülök, és igen, néha émelygek is, de igen enyhén.
És igen, ezeket szokták emlegetni, mit szülés előtti tünet, de nekem már hetek óta megvannak, úgyhogy ne féljetek:-) még biztos van vissza:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!