Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Uzsokiba mit kell vinni a...

Uzsokiba mit kell vinni a szülőszobára, miben lehet szülni?

Figyelt kérdés

Új infók is vannak a kh. honlapján, miszerint a babáknak is kell vinni több garnitúra ruhát. Nem tudom, mi változott, hogy megy. Segítenétek, akik idén szültetek az Uzsokiban?

Mit kellene bepakolnom a szülőszobai táskába, mi a praktikus szerintetetek? Saját hálóingben lehet szülni, vagy adnak kórházit? Közvetlen a szülés után, mikor megvan a baba, összevarrnak (ha kell...) stb, mi történik? Lehetünk kicsit hármasban pl.?

Köszi! :O)

2012. jún. 26. 10:45
 1/9 anonim ***** válasza:
A kórházban steril hálóinget adnak, papucsot, WC-papírt, törölközőt és egy mini tusfürit kell vinni szüléshez mást nem! (Vizet és szőlőcukrot én vittem) Apa ha ott van, az apaváróban betárazhat enni-inni magának, ám ezt nem viheti be.
2012. jún. 26. 13:09
 2/9 anonim ***** válasza:

Egyik ismerősöm szült ott és én is ott fogok. Ő mondta, hogy nem kell se pelenka se ruha, mert adnak. Nem tudom, hogy miért van akkor a honlapon, hogy kell. A babának csak takaró, sapka, kesztyű (szükség szerint) kell, meg talán popsitörlő, ja meg textilpelenka.

Üdv: 36+3 hkm

2012. jún. 26. 13:17
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszi lányok!

Egyébként a honlapon is rajta van, hogy kell ruha, meg a dokim is mondta. Már erre sem futja... :(

2012. jún. 26. 13:36
 4/9 A kérdező kommentje:

Oh, szóval van apaváró, mik vannak... :) Köszi

Szintén 36+3 :)

2012. jún. 26. 13:37
 5/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én nem viszek egy darab ruhát se! Majd, ha mondják akkor apuka hoz, de 100%, hogy adnak.

Üdv: 36+3 hkm :)

2012. jún. 26. 13:44
 6/9 anonim ***** válasza:

Ennyit romlott volna?

Tavaly a kicsire adtak, ha balesetes lett, akkor is. Igaz én alapból vittem 3rugit-3bodyt a lányra, plusz kencéket, meg egy csomag pelenkát meg a popsitörlőt.(első szülésnél rossz tapasztalat miatt inkább vittem)

A szülőszobán saját ruhában lehet mindenki(az apukák is saját ruhában lehettek, nem kellett beöltözniük, mi is abban szülhettünk, ami kényelmes volt)

Miután az anyukát és a babát is rendbe tették, és semmi sem indokolja, hogy ne legyetek együtt, akkor hagyják a kiscsaládot együtt lenni.

2012. jún. 26. 21:55
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszi Lanfear!

Szuper, hogy ha minden oké, együtt lehetünk egy kicsit. :)

A doki azt mondta januártól van ez a szabály, hogy kell a piciknek ruci, 2 adag popsitörlő és egy pár pelus. Végül nem tudom, kell-e majd.

Ja, meg hogy apukának kint kell venni védőruhát az automatából. De asszem ez eddig is volt...

Végül is mindegy, miben szülök, ez legyen a legnagyobb gondom, csak azért kérdeztem, hogy hogyan készüljek.

Köszi!

2012. jún. 27. 12:56
 8/9 anonim ***** válasza:
Én januárba szültem ott. Szerintem nagyon szuper kórház.Nálunk apás szülés volt.Apa a saját ruhájában volt,de a szülőszoba előtt van egy automata amiből meg kell venni 1 ruhát(köpeny, szájmaszk,cipővédő és azt hiszem sapka is van benne.)asszem 2000 forint.Én saját hálóingbe szültem. Miután megszületett a lányom rendbe tettek (varrás meg ilyesmi)addig a lányomat is megvizsgálták, megfürdették és felöltöztették.A kórház adott rá ruhát.Apa mehetett vele fotózni. Amíg engem rendbe tettek addig apa a gyerekkel volt,de néha benézett hozzám is.Aztán, ha minden ok akkor behozzák a picit.Mi kb. másfél -két órát hármasban lehettünk.Utána engem kivittek zuhanyozni és onnan a kórterembe.A lányom addig a csecsemőosztályra. este mehettem érte és az első éjszaka nélküle aludtam. a többi nap végig velem volt. Kivéve a fürdetést és a vizitet. :)Neki csak popsítörlőt, textil pelust,sapkát, kis-kesztyűt és takarót kellet vinni.Ha valami gáz volt a ruhájával akkor szóltam és adtak másikat.Nálam volt plusz egy csomag pelenka,mert azt hiszem napi 5 darabot adnak,és este fürdetésnél kapsz megint.Bár nem mindig fogy el,de azért jó ha van tartalék.Esetleg ami megmarad azt elteszed a szekrénybe:) Magadnak olyan ruhát vigyél ami kényelmes,nekem azt mondták kötelező a hálóing,de én nem szeretem ezért naciba és pólóba aludtam. Uhh...bocsi,hogy ilyen hosszúra sikeredett :) Könnyű szülést, és sok boldogságot a babához!! :))
2012. jún. 27. 14:08
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, kedves utolsó! :)

Jó és hasznos volt olvasni!!! Jó egészséget kívánok a pici babátoknak! :)

2012. jún. 28. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!