Uzsokiba mit kell vinni a szülőszobára, miben lehet szülni?
Új infók is vannak a kh. honlapján, miszerint a babáknak is kell vinni több garnitúra ruhát. Nem tudom, mi változott, hogy megy. Segítenétek, akik idén szültetek az Uzsokiban?
Mit kellene bepakolnom a szülőszobai táskába, mi a praktikus szerintetetek? Saját hálóingben lehet szülni, vagy adnak kórházit? Közvetlen a szülés után, mikor megvan a baba, összevarrnak (ha kell...) stb, mi történik? Lehetünk kicsit hármasban pl.?
Köszi! :O)
Egyik ismerősöm szült ott és én is ott fogok. Ő mondta, hogy nem kell se pelenka se ruha, mert adnak. Nem tudom, hogy miért van akkor a honlapon, hogy kell. A babának csak takaró, sapka, kesztyű (szükség szerint) kell, meg talán popsitörlő, ja meg textilpelenka.
Üdv: 36+3 hkm
Köszi lányok!
Egyébként a honlapon is rajta van, hogy kell ruha, meg a dokim is mondta. Már erre sem futja... :(
Oh, szóval van apaváró, mik vannak... :) Köszi
Szintén 36+3 :)
Szia!
Én nem viszek egy darab ruhát se! Majd, ha mondják akkor apuka hoz, de 100%, hogy adnak.
Üdv: 36+3 hkm :)
Ennyit romlott volna?
Tavaly a kicsire adtak, ha balesetes lett, akkor is. Igaz én alapból vittem 3rugit-3bodyt a lányra, plusz kencéket, meg egy csomag pelenkát meg a popsitörlőt.(első szülésnél rossz tapasztalat miatt inkább vittem)
A szülőszobán saját ruhában lehet mindenki(az apukák is saját ruhában lehettek, nem kellett beöltözniük, mi is abban szülhettünk, ami kényelmes volt)
Miután az anyukát és a babát is rendbe tették, és semmi sem indokolja, hogy ne legyetek együtt, akkor hagyják a kiscsaládot együtt lenni.
Köszi Lanfear!
Szuper, hogy ha minden oké, együtt lehetünk egy kicsit. :)
A doki azt mondta januártól van ez a szabály, hogy kell a piciknek ruci, 2 adag popsitörlő és egy pár pelus. Végül nem tudom, kell-e majd.
Ja, meg hogy apukának kint kell venni védőruhát az automatából. De asszem ez eddig is volt...
Végül is mindegy, miben szülök, ez legyen a legnagyobb gondom, csak azért kérdeztem, hogy hogyan készüljek.
Köszi!
Köszönöm szépen, kedves utolsó! :)
Jó és hasznos volt olvasni!!! Jó egészséget kívánok a pici babátoknak! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!