Van aki nem várta meg szülés után a 6 hetet és úgy szexelt?
Figyelt kérdés
2012. máj. 12. 12:19
1/11 anonim válasza:
4 hét után,már elegem lett a megtartóztatásból :))
2/11 anonim válasza:
Már sok ilyen kérdés volt, keress rá, sokan nem várták meg!
3/11 anonim válasza:
Igen. Az a 6 hét igazából nincs kőbe vésve. Mindenki másképp regenerálódik. A páromnak is ezt mondtam, hogy ha 5 hét és 1 nap után úgy érzem, hogy minden tökéletes odalenn, akkor jó. De ha még 8 hét után sem oké teljesen, az is előfordulhat.
Viszont javaslom a szigorú óvszerhasználatot, már csak a fertőzések elkerülése végett is. Azért idő kell, hogy helyreálljon a hüvelyflóra, ami megvédjen.
4/11 anonim válasza:
Mi egyik gyerek után sem vártuk meg a 6 hetet. Semmi bajom nem lett töle. Az első baba nagy volt és akkor néha fájt az első pár alkalom óvatosan kellett csinálni de a második babónál semmi gond nem volt.
5/11 anonim válasza:
3 hetet vártunk, és természetesen óvszerrel csináltuk
6/11 anonim válasza:
Mi kivártuk a 6 hetet,most is kifogjuk.
35+4 hkm
7/11 anonim válasza:
1 nappal a hat hét lejárta előtt voltunk először együtt. A Párom szerette volna előbb, de én nem mertem kockáztatni, inkább kedveskedtem neki máshogy. Elmentem előtte dokihoz kontrollvizsgálatra, aki azt mondta, minden okés, és írattam fel szoptatás alatt is szedhető fogamzásgátlót.
8/11 anonim válasza:
Nekem azt mondták, hogy amikor a vérzés elmúlik, utána nyugodtan lehet. Már a szülés másnapján nagyon kívántam volna :D, de 2 hét múlva maradt abba és akkor voltunk együtt először.
9/11 anonim válasza:
Na valamelyik "templomajtó" elkezdte a lepontozást...
10/11 anonim válasza:
én nem kockáztattam... amilyen koplikációs volt a szülésem még rá is húztunk egy hetet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!