Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van a MÁV kórháznak (ÁEK)...

Van a MÁV kórháznak (ÁEK) honlapja?

Figyelt kérdés
Ott fogok szülni szeptemberben, és érdekelne a szülészeti-csecsemőosztályról minden fontos infó. Mik a (jó és rossz) tapasztalatok?
2012. ápr. 30. 21:33
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
47%
Khm, mit is mondtál, melyik település?
2012. ápr. 30. 21:54
 2/23 anonim ***** válasza:
100%

[link]

én ugyan nem a szülészeten voltam, de nekem jók a tapasztalataim.

2012. ápr. 30. 21:54
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Nincs igazán honlapja, inkább a Honvéd Kórházról van írva. Én ott szültem 2010. júliusába. A szülőszoba nagyon jól felszerelt, a szülésznők felkészültek, segítőkészek voltak. A csecsemősökről már nincs ilyen jó véleményem. 2 kivételével elég érdekesek voltak. Jó babavárást és könnyű szülést!
2012. ápr. 30. 21:57
 4/23 A kérdező kommentje:

Kedves Első, Budapestről van szó, ha ez a névből nem volt esetleg egyértelmű, khm..

Kedves Második, köszönöm szépen a linket, ezt én is megtaláltam, de valamiért nem működik megfelelően. Már böngésztem egy csomót a google-n, de nem sikerült egy normális honlapot találni.:(

Az is sokat segítene, ha valaki leírja a tapasztalatait a szülészettel, gyermekágyas osztállyal kapcsolatban. Mindenhol csak azt olvasom, hogy "az egyik legjobb szülészet", de ez vajon mit takar? Alternatív szobára van lehetőség? Mit kell vinni a babának-mamának? Mik a rutin-beavatkozások? És tényleg nem kapnak már a babák semmilyen cukros vizet/tápszert?

2012. ápr. 30. 22:24
 5/23 A kérdező kommentje:
Kedves Harmadik, akkor ezek szerint kár is tovább keresgélnem. Akkor leírnád a bővebb tapasztalataidat? Nagyon köszönöm!
2012. ápr. 30. 22:26
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
én is 2010ben szültem ott, és szeptember környékén fogok idén is. A szülőszobákról nem tudok mit írni, mert császáros voltam, de nincsenek kötelező kórházi szabályok, orvos függő, hogy mik a beavatkozások. Szülés után nincs lehetőség külön szobára, ha jól tudom. A csecsemősök akikkel találkoztam, többsége kedves volt, viszont aki morcosabb volt, az is részletesen válaszolt a kérdésemre, úgyhogy nagyon segítőkészek voltak. Szobák 3 ágyasak van fürdő, wc minden szobához, egészen tiszták. A folyosón van közös hűtő, mikró, tea egész nap, tv..., babamérleg. A kaja általában finom, de kevés, úgyhogy érdemes bevinni. Látogatás reggel 8-tól este8-ig van, a folyosóra bárki bemehet, a szobába csak 1-2 közeli hozzátartozó. 2010-ben még adtak cukros vizet.
2012. ápr. 30. 22:58
 7/23 anonim ***** válasza:
babának adnak ruhát, csak hazavivős ruha kell, de öltöztethetik sajátba is. Popsikrémet adnak, minden mást vinni kell.
2012. ápr. 30. 23:02
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
3. vagyok. A szülőszobán akkor még kötelező volt a beöntés és a borotválás. Szerintem most is az. Ha nincs valamilyen eügyi gondod, nem kötelező fekve vajúdnod. Nem tudom, hogy mi érdekelne konkrétan.
2012. máj. 1. 01:45
 9/23 anonim ***** válasza:
Megint a 3 vagyok. Van egy alternatív szülőszoba, ott van fürdőkád. Bordásfal is van, azt hiszem, az az előtérben van. Akkor még volt cukros víz. Van PIC részlege, de ezt gondolom tudod.
2012. máj. 1. 01:51
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
6. vagyok. Borotválás kötelező, de beöntés nem minden esetben. Nekem sem kellett, mert így is hasmenésem volt onnantól, hogy a fájások megkezdődtek, egy barátnőmnek meg azért nem kellett, mert 1,5 napja nem bírt enni semmit.
2012. máj. 1. 13:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!