Van a MÁV kórháznak (ÁEK) honlapja?
Figyelt kérdés
Ott fogok szülni szeptemberben, és érdekelne a szülészeti-csecsemőosztályról minden fontos infó. Mik a (jó és rossz) tapasztalatok?2012. ápr. 30. 21:33
1/23 anonim válasza:
Khm, mit is mondtál, melyik település?
2/23 anonim válasza:
3/23 anonim válasza:
Nincs igazán honlapja, inkább a Honvéd Kórházról van írva. Én ott szültem 2010. júliusába. A szülőszoba nagyon jól felszerelt, a szülésznők felkészültek, segítőkészek voltak. A csecsemősökről már nincs ilyen jó véleményem. 2 kivételével elég érdekesek voltak. Jó babavárást és könnyű szülést!
4/23 A kérdező kommentje:
Kedves Első, Budapestről van szó, ha ez a névből nem volt esetleg egyértelmű, khm..
Kedves Második, köszönöm szépen a linket, ezt én is megtaláltam, de valamiért nem működik megfelelően. Már böngésztem egy csomót a google-n, de nem sikerült egy normális honlapot találni.:(
Az is sokat segítene, ha valaki leírja a tapasztalatait a szülészettel, gyermekágyas osztállyal kapcsolatban. Mindenhol csak azt olvasom, hogy "az egyik legjobb szülészet", de ez vajon mit takar? Alternatív szobára van lehetőség? Mit kell vinni a babának-mamának? Mik a rutin-beavatkozások? És tényleg nem kapnak már a babák semmilyen cukros vizet/tápszert?
2012. ápr. 30. 22:24
5/23 A kérdező kommentje:
Kedves Harmadik, akkor ezek szerint kár is tovább keresgélnem. Akkor leírnád a bővebb tapasztalataidat? Nagyon köszönöm!
2012. ápr. 30. 22:26
6/23 anonim válasza:
én is 2010ben szültem ott, és szeptember környékén fogok idén is. A szülőszobákról nem tudok mit írni, mert császáros voltam, de nincsenek kötelező kórházi szabályok, orvos függő, hogy mik a beavatkozások. Szülés után nincs lehetőség külön szobára, ha jól tudom. A csecsemősök akikkel találkoztam, többsége kedves volt, viszont aki morcosabb volt, az is részletesen válaszolt a kérdésemre, úgyhogy nagyon segítőkészek voltak. Szobák 3 ágyasak van fürdő, wc minden szobához, egészen tiszták. A folyosón van közös hűtő, mikró, tea egész nap, tv..., babamérleg. A kaja általában finom, de kevés, úgyhogy érdemes bevinni. Látogatás reggel 8-tól este8-ig van, a folyosóra bárki bemehet, a szobába csak 1-2 közeli hozzátartozó. 2010-ben még adtak cukros vizet.
7/23 anonim válasza:
babának adnak ruhát, csak hazavivős ruha kell, de öltöztethetik sajátba is. Popsikrémet adnak, minden mást vinni kell.
8/23 anonim válasza:
3. vagyok. A szülőszobán akkor még kötelező volt a beöntés és a borotválás. Szerintem most is az. Ha nincs valamilyen eügyi gondod, nem kötelező fekve vajúdnod. Nem tudom, hogy mi érdekelne konkrétan.
9/23 anonim válasza:
Megint a 3 vagyok. Van egy alternatív szülőszoba, ott van fürdőkád. Bordásfal is van, azt hiszem, az az előtérben van. Akkor még volt cukros víz. Van PIC részlege, de ezt gondolom tudod.
10/23 anonim válasza:
6. vagyok. Borotválás kötelező, de beöntés nem minden esetben. Nekem sem kellett, mert így is hasmenésem volt onnantól, hogy a fájások megkezdődtek, egy barátnőmnek meg azért nem kellett, mert 1,5 napja nem bírt enni semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!