Mi a beöntés folyamata?
Egyáltalán nem kellemetlen dolog, én nagyon féltem tőle! Jobban mint a szüléstől :D:D
Annyit még hozzátennék az előttem szólóhoz, hogy nem kell várni! Jön az! :D
Legalábbis én egy óriásgyerekkel a hasamban, 6 tonnásan úgy skeráztam a wcre, hogy öröm volt nézni :D
A beöntés menete: Síkosítóval bekrémezzük a beöntésre váró popsit, majd a bevezetendő csövet. A kannába kb. 38 fokos vizet, vagy kamillát töltünk. Óvatosan bevezetjük a csövet, majd a kannát feltartjuk. Ne túl magasra, mert a gyors vízlefolyás apró görcsöket okozhat. Aki fogadja a beöntést, feküdjön hasra, a bal oldalára, jobb lábát húzza fel. Hamarosan érezni fogja, hogy a hasa megtelik finom melegséggel. Nagyokat lélegezve, elősegítheti a beöntés akadájmentes befolyását. Ha fellépnének apró görcsök, a cső elszorításával állítsuk meg a beöntést, majd a görcs elmúlásával folytassuk a folyadék beadagolását. Ha lefolyt a beöntés, érdemes pár percig benttartani, hogy a bélsár minél jobban fellazuljon, és teljes legyen az ürítkezés.
A WC-re ülve enyhe nyomással ürítkezhetünk. A has masszírozása, segít. Ha nagyon tele voltunk, javasolt az újboli folyadékbevitel.
Krónikus hasmenésre és székrekedés elmúlasztására is alkalmas. A beleket teljesen méregteleníti, ezzel elősegíti az egészséges bélflóra kialakulását. Valamint sokan nem tudják, a férfiaknál prosztatamasszázs szerű hatása miatt merevedést okoz, nőknél, pedig a hüvelyváladékot termelő mirigyek hatását fokozva orgazmust okoz. Kellemes és bensőséges elő játéka lehet egy anális közösülésnek, segíthet merevedési problémákon, valamint a nők befogadókészségén is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!