Szülés István kórházban, terhesgondozás máshol?
Figyelt kérdés
Volt valaki így? Tapasztalatok? Hogy intéztétek?
Köszi!!!
2012. márc. 13. 10:37
1/4 anonim válasza:
Szia! Én is igy vagyok, mert a terhesgondozásom sztk-s, nincsen fogadott dokim, nem is kell, mert első gyerekemnél fogadtam és csalódtam! Uh-ra 2 szer kellett menni az Istvánba, azóta sztk-ba csinálják azt is! Szülni oda megyek én is. Ha nem vérzek, akkor nem hivok mentőt, férjem bevisz, ott felvesznek, és ennyi! Nem értem, mit értesz az alatt hogy hogy intézzük?
2/4 anonim válasza:
Gondolom úgy érti,hogy (talán) területileg nem oda tartozik,esetleg fogadott orvosa sincs ott...viszont ott szeretne szülni és nem csak be akar állítani oda amikor már beindult a szülése,úgy,hogy előtte sosem járt ott..Engem is érdekelnek a válaszok amiket kapsz.Hasonló cipőben járunk :).
3/4 A kérdező kommentje:
2-es válaszoló: Pontosan! :)
Nem lesz fogadott dokim, de ott szeretnék szülni, terhesgondozásra máshova járok sztk-ba, területileg sem tartozom oda. Gondolom nem állíthatok be, hogy jöttem szülni, állítólag szülésznő fogadásával megoldható.
2012. márc. 13. 20:19
4/4 anonim válasza:
Tavaly nyáron szültem az Istvánban. Területileg máshová tartozom, fogadott dokim és szülésznőm sem volt. Terhesgondozásra egy másik kerületbe jártam, sztk-ba.
Amikor éjjel elfolyt a vizem, párommal bepattantunk a kocsiba és irány az István. Kutya sem kérdezte miért oda mentünk. Rendesen elláttak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!