Mennyibe kerül egy delfinnel szülés?
Figyelt kérdés
camponában lehet vagy hol vannak még ausztrálián kívül?2012. jan. 12. 15:10
1/26 anonim válasza:
Mármint, hogy Te szülsz egy medencében és ott van melletted egy delfin???
Ilyet most hallok először... Brrrr... nekem ez elég morbid...
Bocsi, hogy nem tudok válaszolni, csak felhívta a figyelmemet, olyan különös...
3/26 anonim válasza:
Camponában van delfin??? Cápaszülés esetleg. És még kapsz mellé nézelődőket is.
4/26 anonim válasza:
Gondolom, innen ez a "pazar" ötlet. [link]
Szép az állatszeretet, jó is lehet delfinekkel úszkálni, no de nem szülés közben!
5/26 anonim válasza:
Mo-n ilyen biztos nincs de jó nagy marhaság az biztos. ÉS van olyan doki aki fürdőgatyába bemászik melléd a medencébe a szülésznővel együtt? :O ÉS miért lenne jó egy delfinnel szülni??
6/26 anonim válasza:
Te jó ég! Megnéztem a videót... De mi értelme van? Amúgy terhes vagy már?
8/26 anonim válasza:
Szeintem mo-n nem lehet,e ha igen az jó lenne. NEkem is tetszene! Nézd meg az Első siás cimű filmet.sírás
9/26 anonim válasza:
Iszonyat jót röhögtem ezen a kérdésen!
Azonban nem tudom eldönteni, hogy melyikérzés az erősebb bennem a delfinnel való szüléssel kapcsolatban, az undor, a sajnálat, a döbbenet...?
Remélem kedves Kérdező, még nem vagy terhes, mert mielőtt teherbe esnél inkább kezeltesd magad!
10/26 A kérdező kommentje:
2 hónapos terhes vagyok, nem tudom, miért vagytok ilyenek, ez a déli féltekén teljesen elterjedt dolog
2012. jan. 12. 16:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!