Mikor kell bemenni a kórházba?
Figyelt kérdés
Meg kell várni az 5 perces fájásokat,vagy ha 20 perces,már mehetünk is?
Van olyan hogy a 20 perces fájás napokig eltart?
2008. márc. 31. 16:35
1/3 anonim válasza:
Nekem az orvosom 10 perces fájásokra mondta a kórházba indulást, illetve ha elkezd szivárogni a magzatvíz. Ha viszont egyszerre elfolyna a lelkemre kötötte, hogy akkor mentőt hívjunk inkább, ne kocsival vágjunk neki. Nekem négy napja vannak menstruációszerű görcseim, de nincsenek közte időközök, inkább folyamatosnak mondanám. 37 hetes kismama
2/3 anonim válasza:
Hivatalosan 5 perces fájásoknál-ez a saját érdeked, otton mégis a saját környzetetedben töltheted azt az akár több napot is, amíg tágulsz. A kórház nem annyira barátságos és kötetlen. De nem dobnak ki előbb sem, ha rendszeresek a fájások.
Illetve ha elfolyt a magzatvíz, akkor is menni kell!!
3/3 anonim válasza:
Nem egy ismerősöm van, aki péntek reggeltől vajúdott és vasárnap este szült...
És most voltam kórházban, ott is volt egy hölgy, 2 napja voltak rendszertelen fájásai.
igen, eltarthat, ezt nem lehet előre tudni. De első baba általában 10-12 óra vajúdás..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!