Ki mikor mosta át és vasalta ki a babaruhákat?
37 hetesen, akkor vettem rá magam. Szombaton egész nap nagywc-re jártam, ami a szülés közeledtét jelzi, ettől bepánikoltam és vasárnap mindent kimostam. Jól tettem, mert 4 nap múlva megszületett a kislányom. Vasalni mindig mielőtt ráadtam eleinte, azóta persze mosás után. A védőnő azt mondta, hogy nem kell elsietni, 3-4 héttel a kiírt időpont előtt ráérek. Hát az utolsó pillanatig húztam-halasztottam. :-)
6 hetes baba anyukája
Szia!
Én 37 hetesen kezdtem előkészíteni a babának a szükséges dolgokat. Nagyon meleg volt itt is, én mivel veszélyeztetett voltam végig feküdtem (9 hónapig) a végére szinte lehajolni sem tudtam már. Ülve vasaltam ki neki az összes ruhát, textilpelenkát, ágyneműt persze szakadt rólam a víz de ki lehet bírni. Én két napra osztottam be a teendőimet.
Boldog babavárást!:-)
Szia, én kb. 34.héttől kezdtem el mosni, vasalni, így is most értem a végére, mire minden kész lett! Fertőtlenítettem a cumikat,mellszívót stb. Már a mózesbe is bekészítettem a pólyát, + rucit amibe hazahozzuk, hogy ne kelljen majd kapkodni! Boldog Babavárást!
Üdv: 37 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!