Mi indítja be a szülést?
Na ez jó kérdés, nálam semmi nem jön be :(. Ha tudtok valamit szóljatok. Babám napok óta nem akar mozogni, fájások 3 napja szünet nélkül (jóslók már voltak a 24. héttől) 5 és 20 perc közöttiek éjszaka is. Minden nap bemegyek az ambulanciára, de már meg se néznek, nst rossz, flow jó 2 nap múlva töltöm a 40 hetet. MA 4 órát vártam orvosra, nagy nehezen egy elküldött flow-ra. Az eredményt már nem várta meg. Méhszáj 1 hete már bő 1 ujjnyi volt. Bábakoktél, lépcsőzés, nagytakaritás , szex és forró fürdő hatástalan. na mondjuk a vizbe a fájások 2 percesek, de ha kijövök megint csak 5........
Szóval tuti recept nincs
Nekem a schweppes tonic indította be a szülést, legalábbis ezt adom tovább. A kiírt időn túl voltam 4 nappal, aznap azt mondta egy idegen bába, hogy holnap eljön hozzám, hogy alulról megpiszkáljon (nem Magyarország, ott mások a szokások). A gondolattól is rosszul voltam, ezért gyorsan átböngésztem az internetet, ott találtam ezt a tippet. Megittam 1 liter schweppes tonicot és éjjel beindultak a fájások, másnapra meglett a baba (itt 3 lehetséges ok lehetséges:
1. beindult volna magától is aznap,
2. a tonic,
3. vagy a pszichés (annyira akartam, hogy meglegyen még aznap)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!