Mit csomagoljak a szüléshez a szülöszobára?
Szeretnék külön berakni egy olyan táskát amit a szülöszobára vinnék.Mit rakjak bele?
34 hetes kismama.
Szia!
Törölköző, papucs,zsepi, kis könyv mindenféle papírral. Azt hiszem oda elég ennyi:)
Boldog babavárást!
én vittem: papucsot, kispapának papucsot, szénsavmentes ásványvizet (szülés után 2 litert ittam meg), wc papírt, szőlőcukrot, homeós bogyókat, tusfürdőt (beöntés után zuhanyzás van) törölközőt, hajgumit, zoknit, nagy tena betétet a magzatvíz felfogásához (a Bajcsyban nem adnak)
a babának: 2 textilpelus, nadrágpelenka, ha nem adnak akkor kisruhát is.
szőlőcukor,sok víz - a szüléshez
fényképezőgép!
törölköző, papucs, tusfürdő, hálóing, köntös, eldobható bugyi, betét(Tena)- szülés előtt-után
0%-ot adtatok, pedig, magára a szülőszobára bevinni semmit nem lehet, hiszen oda a kismamama csak a kórházi/klinikai hálóingbe mehet be, és a két borítékot azért írtam, mert egy a levzető orvosnak, egy a szűlésznőnek.
Amiket leírtatok itt, azt maxi csak a vajúdóba szabad bevinni.
én ott szültem, ahol vajúdtam.
Reggel bementünk a vajúdóba és onnan csak a beöntésre, burokrepesztésre mentem más helyiségbe, végig ott voltam. A 2 órás megfigyelés is azon az ágyon zajlott ahol szültem a kisfiam. Onnan délután 2-től este fél7-ig nem keltem ki és a cuccaink is ott voltak mellettünk, ahogy a férjem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!