Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit csomagoljak a szüléshez a...

Mit csomagoljak a szüléshez a szülöszobára?

Figyelt kérdés

Szeretnék külön berakni egy olyan táskát amit a szülöszobára vinnék.Mit rakjak bele?

34 hetes kismama.

2009. márc. 29. 16:23
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
2 db borítékot , benne a "béléssel".
2009. márc. 29. 16:33
 2/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Törölköző, papucs,zsepi, kis könyv mindenféle papírral. Azt hiszem oda elég ennyi:)

Boldog babavárást!

2009. márc. 29. 16:34
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha nem adnak hálóinget, akkor vigyél, köntös, wc-papír, zsepi, textilpelus, törölköző, tusfürdő, papucs, a babaának egy váltás ruha és pelus, amit születés után ráadnak, szendvics a férjednek, víz. Hírtelen ennyi jutott eszembe. Az Istvánba vajúdás alatt annyi vizet ihatsz amennyi jólesik, és ehetsz csokit, vagy szőlőcukrot.
2009. márc. 29. 16:44
 4/10 anonim ***** válasza:

én vittem: papucsot, kispapának papucsot, szénsavmentes ásványvizet (szülés után 2 litert ittam meg), wc papírt, szőlőcukrot, homeós bogyókat, tusfürdőt (beöntés után zuhanyzás van) törölközőt, hajgumit, zoknit, nagy tena betétet a magzatvíz felfogásához (a Bajcsyban nem adnak)

a babának: 2 textilpelus, nadrágpelenka, ha nem adnak akkor kisruhát is.

2009. márc. 29. 17:46
 5/10 anonim ***** válasza:
betétet is vigyél!
2009. márc. 29. 18:53
 6/10 anonim ***** válasza:

szőlőcukor,sok víz - a szüléshez

fényképezőgép!

törölköző, papucs, tusfürdő, hálóing, köntös, eldobható bugyi, betét(Tena)- szülés előtt-után

2009. márc. 29. 23:40
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!! :)
2009. márc. 30. 09:33
 8/10 anonim ***** válasza:

0%-ot adtatok, pedig, magára a szülőszobára bevinni semmit nem lehet, hiszen oda a kismamama csak a kórházi/klinikai hálóingbe mehet be, és a két borítékot azért írtam, mert egy a levzető orvosnak, egy a szűlésznőnek.

Amiket leírtatok itt, azt maxi csak a vajúdóba szabad bevinni.

2009. márc. 30. 16:35
 9/10 anonim ***** válasza:

én ott szültem, ahol vajúdtam.

Reggel bementünk a vajúdóba és onnan csak a beöntésre, burokrepesztésre mentem más helyiségbe, végig ott voltam. A 2 órás megfigyelés is azon az ágyon zajlott ahol szültem a kisfiam. Onnan délután 2-től este fél7-ig nem keltem ki és a cuccaink is ott voltak mellettünk, ahogy a férjem is.

2009. márc. 30. 16:59
 10/10 anonim ***** válasza:
Ja, és borítékot csak később adtam az orvosnak és a szülésznőnek is!
2009. márc. 30. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!