Kórházakról vélemény?
Figyelt kérdés
Kismamik!Abban szeretnék segítséget kérni hogy Győr és környéki kórházakról mi a véleményetek?Van e esetleg másik városi kórházzal összehasonlításotok?Ausztriai határhoz közel lévő kórházakról szeretnék elsősorban olvasni!
Köszönöm a válaszokat!
2011. jún. 27. 15:54
1/16 anonim válasza:
Szőnyi kórházzal nagyon meg vagyok elégedve,sok kismama Tatabánya helyett idejön szülni!
2/16 anonim válasza:
Egyetértek az előzővel! Köszönöm a szőnyi kórháznak, hogy második otthonom volt azalatt a 2 hét alatt, amíg benn voltam. :-)
3/16 A kérdező kommentje:
Mesélnétek nekem róla egy kicsit bővebben?:)
Köszönöm a válaszotokat!:)
2011. jún. 27. 16:08
4/16 anonim válasza:
én a tbányai kórházzal is meg voltam elégedve 2 éve. most pedig 2-3 hetem van hátra, remélem most sem fogok panaszkodni.
5/16 A kérdező kommentje:
Boldog Babavárást neked!:)Köszi a választ!:)
2011. jún. 28. 05:41
6/16 anonim válasza:
Második vagyok: Pl. éjszaka kezdtem vajúdni. Az akkor szolgálatban lévő szülésznő nyugtatgatott, próbált adni egy tablettát is, amivel aludni tudok, hogy legyen erőm szülni és ezekkel a szavakkal adta oda: "Szívem, muszáj lenne kicsit aludnia, hogy legyen ereje, vegye ezt be, kedvesem." Bár sajnos nem hatott, nem igazán tudtam aludni, elég intenzívek voltak a fájásaim, meg lett mégis természetes úton. Aztán reggel 8.25-kor megszületett a kisfiam, már rég nem volt szolgálatban, mikor délben felébredtem, mert iszonyú fáradt voltam, bejött hozzám "civil" ruhában és együtt örvendeztünk a babának és hogy minden rendben van. :-) Az ápolónő már odakészítette addigra az ebédemet, fel is vágta a húst és biztatott, hogy egyem meg, mert vár egy fiatalember, aki már nagyon szeretne velem lenni. Ez a fiatalember gondolom kitalálod, a kicsikém volt. :-) Dióhéjban ennyi.
7/16 anonim válasza:
Azta. Hát Tatabányán ne számíts olyasmire, amit az előző leírt...
8/16 A kérdező kommentje:
ma 07:50!
Köszönöm a választ!:):):)
Utolsó!Miért?Tatabánya milyen?Légyszi kicsit részletesebben írjátok le hogy mit tapasztaltatok!:)Köszönöm
2011. jún. 28. 11:53
9/16 anonim válasza:
Szombathelyre se menj szülni, mert abszolút nem foglalkoznak veled. Úgy vajúdsz ahogy akarsz, a nővérek flegmák, a csecsemősök is.
10/16 anonim válasza:
Első vagyok! Én két és fél napig vajúdtam,végig odafigyeltek rám,mindig kérdezték,hogy hogy vagyok,éjjel mikor nem tudtam aludni és sétáltam a folyosón (éjfél-1körül) behívtak a szülőszobára,csináltak nst-t hátha végre szülhetünk! Amikor már a szülőszobán voltak ,végig volt ott valaki (ha nem is a szülőszobában de az előtérben). Majd jöttek szólni,hogy átköltöztettek a baba-mama szobába! Császár után behozták a babát megmutatták de látták,hogy nagyon kimerült vagyok,így visszavitték(24órát végig aludtam).Másnap jöttek letörölgettek,majd megmutatták ,hogy kell felkelni,és segítettek is. Babám nehezen akart szopni,a csecsemősök nagyon készségesen segítettek,megmutatták a babaápolást is.Mindig fordulhattunk hozzá bármilyen kérdésünk volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!