Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért nem születik már meg a...

Miért nem születik már meg a babám? Már nagyon összekavarnak mindent az orvosok.

Figyelt kérdés

Szombat este fájásaim voltak,vasárnapra voltam kiirva.

Vasárnap délben megindították a szülést (infúzió + tabletta)....bár nem tudom minek,direkt elmondtam,hogy majd kijön ha akar:)

Már nem igazán mozog a baba,de a szívhangja teljesen rendben van.Nem fogadtam külön orvost.Mindig mást vizsgál,és mindig mást mondanak.

Az első orvos meg akart császározni,majd lejárt neki a műszak,a következő orvos azt mondta várjak.A harmadik orvos megint indítót adott,de még most sincs semmi.Pedig már ugye kedd hajnal van.

Titeket is össze vissza rángattak az orvosok?

Már kezd nagyon zavaró lenni,hogy mindegyik mást mond.

Normális,hogy nem mozog a baba?

(szívhang,vérkép,méret stb minden normális)

Bocs az értelmetlenségekért,de már teljesen összezavartak.

Ja és már 2 szer indítottak be,de ma hazaküldtek,hogy majd menjek be,ha elfolyt a magzatvíz.

24/L

2011. máj. 17. 01:42
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:

Hát ha szülésre nem is fogadsz orvost azért egy magán nőgyógyász nem ártott volna ha van.

Ő tudott volna informálni arról, hogy érdemes-e belemenni a szülés meginditásában és hogy most mi a helyzet.

Bármely területről van szó az sose szerencsés ha több orvos keze között megyünk át, jobb ha van aki ezt összefogja.

Az, hogy baj-e ha nem mozog arra nem tudok válaszolni, de az nem akkor baj, ha egy kicsit túlhordod.

Elve a magzat korának meghatározása simán tévedhet több mint egy hetet.

Szerintem konzultálj valakivel, mert így távolról nehéz okosat mondani.

2011. máj. 17. 02:52
 2/37 anonim ***** válasza:
25%

atyaeg!!!!!!

en 2szer szultem inditassal de meg ilyet a mesebe se hallotam hogy valakinel meginditsak a szulest es haza kuldik:S meg neharagudj nem egy rendes szulesz dokid van ? hanem aki eppen az utadba kerul az vizsgal??? pffff na jo remelem ez a kis baba rendes korulmenyekbe szuletik...

2011. máj. 17. 04:13
 3/37 anonim ***** válasza:
96%
Attól,hogy nem pénzel orvost még születhet a gyereke ,,rendes körülmények közé"! Milyen felfogás ez?
2011. máj. 17. 07:41
 4/37 anonim ***** válasza:
87%

04:13-as, mint írta is a kérdező, NINCS fogadott szülésze. Érdemes elolvasni a kérdést, és csak utána válaszolni. És hogy egy kétségbe esett nőnek ilyeneket írsz...

Szülés előtt már nem nagyon tud mozogni a pici, a helye is kevesebb, a feje pedig rögzül a medencédben, ő is felkészül a megszületésére. Ha aggódsz a kicsidért, menj vissza a kórházba, akár elfolyt a magzatvíz, akár nem. Egykébként pedig nagy butaság olyat mondani (főként szülészként), hogy csak akkor menj vissza, ha elfolyt a víz... Vannak babák, akik burokban születnek (tehát a magzatvizet tartalmazó burok rajta van, megszületése után repesztik fel), és ezer egy dolog lehet, ami miatt be kell menni a kórházba (pl. vérzés, rendszeres fájás).

Menj be pároddal együtt a kórházba, és állj a sarkadra, addig ne mozdulj onnan, amíg egy orvos végre érdemben nem foglalkozik veled. Sajnálom, hogy ilyen dokikat fogtál ki, ezek csak a pénzt várják, remélhetőleg a mai műszak normális lesz.

Sok sikert!!!!!

2011. máj. 17. 07:52
 5/37 anonim ***** válasza:

Engem nem rángattam össze-vissza,mivel fogadott orvosom volt.Igaz nem azért mert annyira megtehetjük,hanem mert épp az ilyen eseteket akartam elkerülni.Igy minden rendben ment.

De ez nem normális dolog amit már veled csináltak.

2011. máj. 17. 08:55
 6/37 anonim ***** válasza:
100%

szia

hát nagyon megértelek.

én tavaly szültem én is 24 évesen.

képzeld el hogy már a 40 + 5 napot tapostam és mégse indítottak ( kaptam oxitocint mert nem volt nyitva a méhszájam sokáig )

minden nap más doki csinálta a vizsgálatokat

mondták hogy : EZ A BABA NINCS JÓL MEGKELLETT VOLNA MÁR SZÜLETNIE..

mégis hazaküldtek !!!

zokogtam már az utolsó napokban az NST -ém minden alkalommal

szinte vízszintes vonal volt. ÉRDEKELTE ŐKET? nem !

mehetek haza....

végül magától beindult a 41 dik héten úgyhogy már belekakált a vízbe a kislányom végül vákummal szültem de csak azért, mert az altató orvos aki végezte volna a császárt mert ez is szóba jött, ( alig volt szívhangja a babámnak ) nem jött idejében ezért vákumoztak.

jah és egy csomó antibiotikumot kapott mert le is nyelte a vizet.

és ez mind miért????

mert szartak rám MÁR BOCSI !

és nem előírás hogy elfollyon a víz. nekem se ment el..

csak a fájások jöttek.

úgyhogy nagyon sajnállak megértelek..

szóval nem nagyon foglalkoznak az emberrel.

igazán nem is tudtam válaszolni a kérdésedre sajnos.

és bocs ha megijesztettelek, utolag visszagondolva

vergődnöm kellett volna akkor hogy csináljanak vmit és szülessen meg a baba..

de hát utólag mindíg okosabbak vagyunk...

minden jót vigyázz magadra

14 hós baba anyukája

2011. máj. 17. 09:06
 7/37 anonim ***** válasza:
100%
Nekem fogadott orvosom volt. Jan.28-án(péntek) bevitt a férjem vérzéssel (25-re voltam kiírva). Azt mondták, ebből sürgősségi császár lesz, a férjem menjen haza és jöjjön vissza 2 óra múlva. Egész éjjel a szülőszobán feküdtem, le se .... Következő héten csüt-ön kaptam oxitocint, semmi hatása nem volt. Pénteken ismét oxitocin, végül 11-kor megcsászároztak. És fogadott orvosom volt.....
2011. máj. 17. 09:18
 8/37 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is fogadott orvosom van, de csak szépen tud mosolyogni, és nagyon kedves tud lenn a pénzért.

Semmire nem tud nekem egy épkézláb választ adni, olyan kis béna, határozatlan, hebrencs, mindent elfelejt, adminisztrálni aztán nulla...

Sajnos mostanában látom ezeket, és már késő (39. hét).

Nem baj, legalább ismerős arc lesz ott, és nem kerül olyan fránya sokba sem. Erre jó.

Sok sztorit hallottam egyébként, ahol a fogadott orvos letojta az "ügyfelét".

2011. máj. 17. 10:12
 9/37 anonim ***** válasza:
75%

Szia!

Nyugodj meg,ne aggódj.A bábák az utolsó hetekben,napokban keveset mozognak mert kevés a helyük.Ha minden eredménye jó akkor pláne ne aggódj.

Az orvosok meg sajnos ilyenek,nehogy már egyforma véleményen legyenek.

Kitartás,hamarosan a kezedben tarthatod a babádat!

Könnyű,szép szülést kívánok!

2011. máj. 17. 11:44
 10/37 A kérdező kommentje:

Köszönöm hogy válaszoltatok!

Csak azt nem értem,hogy miért akart egyből megcsászározni az orvos,mikor nem volt probléma,csak annyi,hogy kevesebbet mozgott.

Orvost nem fogadtam,már bánom.

Szülésznőt fogadtam,és már oda adtam neki 40 ezer forintot,mire mikor fel akartam őt hívni,hogy mondjon már valamit ő is,mert a dokik össze vissza beszélnek.....felvette a telefont,és annyit mondott hogy sajnálja,nem tud segíteni,mert szabadnapos....és mondtam neki,hogy legalább telefonon a véleményét mondja el,ha már pluszba fizettem neki,és ezt mondta: "Már elmondtam,hogy szabadnapos vagyok,épp ültetem a virágokat,nem érek rá veled foglalkozni"...na itt betelt a pohár,kétségbe estem,alig bírt megvigasztalni a férjem.

Ma reggel bementünk a kórházba,hogy na mégis mi legyen.

Elküldtek ultrahangra,ott minden rendben volt,és hazaküldtek.

2011. máj. 17. 12:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!