Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Volt megalázó élményetek a...

Volt megalázó élményetek a kórházi idő alatt?

Figyelt kérdés
Ha igen,hogyan reagáltatok rá? Volt belőle nagyobb vita? és légyszives irjátok már oda a korház nevét! Köszi.
2011. ápr. 25. 20:27
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
100%

Debrecen Kenézy

Szoptatáskor segítséget szerettem volna kérni, hogy kell csinálni és visszaüzenték, hogy : Ahogy tanultam !

22 éves voltam első gyerek született, nem vitatkoztam örültem, hogy élek.

2011. ápr. 25. 20:38
 2/38 anonim ***** válasza:
75%

Szerencsére nem volt.

Nagyatádi Kórház

2011. ápr. 25. 20:47
 3/38 anonim ***** válasza:
100%
Császár után meg kellett mutatnom a kakimat, addig nem mehettem ki le a gyerekágyas osztályra az intenzívről. Az kicsit gáz volt...
2011. ápr. 25. 21:13
 4/38 anonim ***** válasza:
100%

Az én sztorim inkább vicces volt, de magam részéről borzalmas kellemetlennek éreztem. Alapítványi szobában voltam, tartozott hozzá egy fürdőszoba wc-vel. Császáros szülésem volt, amely után igen hosszú ideig üldögéltem a wc-ben bezárkózva, várva a nagy dolgot, hogy túl legyek rajta, mert az orvosom többek között eme nagy eseményhez is kötötte a hazajövetel lehetséges időpontját. Közben jött a vizit, egy ideig türelmesen vártak, (legalább 5-en voltak), majd néhány tíz peces várakozás után bekiabáltak, hogy inkább majd visszajönnek. Borzalmas kínos volt.

Szegedi Klinikán történt.

2011. ápr. 25. 21:20
 5/38 anonim ***** válasza:
100%
Pécsi klinikán volt, amikor szülés kellős közepén az ügyeletes orvos rámförmedt, hogy ne sikítozzak annyit, inkább koncentráljak a nyomásra, ennél sz.....ul nem érhetett semmi. Aztán varrás után az egyik műtős fiú odalökte, hogy másszak át a gurulós ágyra, mire közöltem, hogy moccanni sem tudok a belémadagolt gyógyszerektől, az volt a válasz, hogy ne nyápickodjak, eddig mindenkinek sikerült. A szobatársam beszólt, hogy ne így hanem úgy szoptassak, mert nem indul meg rendesen a tejem, miközben állandóan a mobilján lógott és hangosan beszélt, egy csöpp nyugalmam nem volt, a másodfokú gátsebemmel és a szakadásommal az éppen akkor dolgozó orvos úgy vizsgált meg távozás előtt, mintha csak fából lennék, üvöltöttem a fájdalomtól és írtózatosan elkezdtem vérezni. De még volt vagy ezer, alig vártam, hogy végre eltűnjek onnan, borzalmas élmény volt az egész.
2011. ápr. 25. 21:33
 6/38 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó sajnállak :s:(
2011. ápr. 25. 21:39
 7/38 anonim ***** válasza:
64%
kedves utolso,melyik korhaz volt ez?
2011. ápr. 25. 21:40
 8/38 anonim ***** válasza:
100%

Császárral szültem a fiamat,borzalmasan rosszul éreztem magam.

2. nap jön a nővér, hogy most már igazán kimehetnék lezuhanyozni.

Nem vagyok igénytelen, a szülés napján zuhanyoztam utoljára, de őszintén akkor annak örültem, hogy élek.

Nagyon megalázónak éreztem.

Sote II. Klinika

2011. ápr. 25. 21:58
 9/38 anonim ***** válasza:
69%
Császáros voltam, és nálunk napi 3x injekcióznak a hazamenetel napjáig. Egyszer az egyik nővér valamit nagyon elcseszett, mert miután beadta a szurit megbökte a kezét a tűvel. Erre megkérdezi tőlem, hogy ugye nem vagyok HIV + és más betegségem sincs? Köpni-nyelni nem tudtam hirtelen.
2011. ápr. 25. 22:21
 10/38 anonim ***** válasza:
76%

Nekem semmi megalázó nem volt inkább csak cikis helyzet.

Rosszul sikerült beöntés és más is jött egyik nyomásnál, de a doki rögtön mondta hogy semmi baj. Mondjuk tök lesz@rtam éppen akkor csak legyünk már túl rakta :).

Aztán mielőtt vittek le megfigyelőbe zuhanyozni kell és ott áll egy nővérke nehogy összecsússz. Hát én próbáltam a vért lemosni magamról a varratnál is... szóval áááhh... már biztos megszokták :)

Amúgy mindenki normális és tök jó fej volt, de a férjem is végig asszisztált mindenhez.

Nem tudom ehhez van e köze a dolgokhoz...

(Debreceni Klinika)

2011. ápr. 25. 23:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!