Volt megalázó élményetek a kórházi idő alatt?
Debrecen Kenézy
Szoptatáskor segítséget szerettem volna kérni, hogy kell csinálni és visszaüzenték, hogy : Ahogy tanultam !
22 éves voltam első gyerek született, nem vitatkoztam örültem, hogy élek.
Szerencsére nem volt.
Nagyatádi Kórház
Az én sztorim inkább vicces volt, de magam részéről borzalmas kellemetlennek éreztem. Alapítványi szobában voltam, tartozott hozzá egy fürdőszoba wc-vel. Császáros szülésem volt, amely után igen hosszú ideig üldögéltem a wc-ben bezárkózva, várva a nagy dolgot, hogy túl legyek rajta, mert az orvosom többek között eme nagy eseményhez is kötötte a hazajövetel lehetséges időpontját. Közben jött a vizit, egy ideig türelmesen vártak, (legalább 5-en voltak), majd néhány tíz peces várakozás után bekiabáltak, hogy inkább majd visszajönnek. Borzalmas kínos volt.
Szegedi Klinikán történt.
Császárral szültem a fiamat,borzalmasan rosszul éreztem magam.
2. nap jön a nővér, hogy most már igazán kimehetnék lezuhanyozni.
Nem vagyok igénytelen, a szülés napján zuhanyoztam utoljára, de őszintén akkor annak örültem, hogy élek.
Nagyon megalázónak éreztem.
Sote II. Klinika
Nekem semmi megalázó nem volt inkább csak cikis helyzet.
Rosszul sikerült beöntés és más is jött egyik nyomásnál, de a doki rögtön mondta hogy semmi baj. Mondjuk tök lesz@rtam éppen akkor csak legyünk már túl rakta :).
Aztán mielőtt vittek le megfigyelőbe zuhanyozni kell és ott áll egy nővérke nehogy összecsússz. Hát én próbáltam a vért lemosni magamról a varratnál is... szóval áááhh... már biztos megszokták :)
Amúgy mindenki normális és tök jó fej volt, de a férjem is végig asszisztált mindenhez.
Nem tudom ehhez van e köze a dolgokhoz...
(Debreceni Klinika)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!