Péterfyben, fogadott doki nélküli szülés?
Sziasztok! A Péterfy Kórházhoz tartozom körzetileg. Tudnátok olyan dokit ajánlani a terhesgondozásra, aki normális, és tényleg odafigyel az emberre? Nem szeretnék dokit fogadni, maradok a sima ellátásnál, de azért megpróbálom leszűkíteni a terhesgondozáson dolgozó dokikat :)
Ill. egy másik kérdésem is lenne. Ha a Péterfyhez tartozom, és nincs fogadott dokim, akkor csak oda járhatok terhesgondozásra, és csak ott szülhetek? Vagy bármelyik nekem szimpatikus kórházba "beeshetek"?
Köszönöm a válaszokat előre is!
Terhesgondozásra oda kell járnod, ha nem fogadsz dokit.
Szülni mindenki oda megy ahova akar, nem küldhetnek el, ha csak úgy beesel egy másik kórházba!
Orvost csak rosszat tudok mondani, ő a cukorbeteg kismamákkal foglalkozik (vagy inkább nem foglalkozik) a Péterfyben, csütörtökönként rendel Zsirai Dr.
Őt nem ajánlom.
A többi sztk-s dokit nem igazán ismerem.
Én a Kia dokit nagyon merem ajánlani,nézz utána bátran!Ő a legjobb ebben a kórházban!
Én is ott szülők és nála!
Én a Pétrfyben szültem,és elméletileg oda is tartozom!!
Dr. Zsirai- no comment. Nem ajánlom, olyan lekezelő,és még én érzem magam kellemetlenül, ha kérdezek...:(
Dr. Kia!!! IMÁDOM!Sajna nem nála szültem, mert nagyon drága orvos, de ha pont akkor esel be ,amikor ügyeletes, akkor lottó 5-ös szintű mázlid van!!!:) Nekem fogadott dokim volt, de ő is közreműködött a szülésnél, épp ügyeletes volt. Császárom volt amúgy.
Dr. Anga Kiss Balázs! Ő volt a fogadott dokim. Ahogy az előző válaszoló írta, ha csak nincs lérdésed, 2 perc alatt "leráz"...
Olyan is-is a véleményem róla..
És ha a Pétrfyben szülsz, ajánlom a VIP szobát!!!!!Saját fürdő-mikro, wc, tv, és csak 2-en vagytok,és egész nap veled a baba.
Ha császárod lesz esetleg, jól fog jönni, hogy 1méterre van a wc, nem pedig 50m!!!!
Legelső válaszoló vagyok.
Én tudok rosszat mondani Dr. Zsiraira.
Tényleg alig lehet belőle normális válaszokat kihúzni a kérdésekre.
Nagyon flegma.
Nem tudtam benne megbízni, abban sem voltam biztos, hogy tényleg bejönne a szülésemhez, ha épp nincs ügyeletben, pedig vagy háromszor rákérdeztem, de arra is úgy válaszolt, hogy nehéz volt eldönteni...
Nekem ő volt a fogadott dokim (azért nem váltottam orvost, mert már előtte is váltottam, mert akkor vidékről költöztünk fel Budapestre, nem akartam már egy harmadik dokit is!), az ügyeletében szültem, de kicsit tovább tartott volna, mert komplikáció merült fel, ő mégis hazament, pedig a szülésznő szólt neki, hogy gond van...
Másodszor őt is és a Péterfy kórházat is messzire elkerülöm az biztos, amúgy sem oda tartoztam/tartozom.
Még annyit Zsirai doktorról, hogy nem egy elégedetlenkedő páciense van, és én szakmabeliként (védőnő-szülésznő) talán jobban belelátok a munkamenetébe, és el tudom dönteni, hogy jó szakember-e.
Nem tudom arról hogy lehet azt mondani, aki a szülőnőjét otthagyja ellátatlanul, vagy aki egy EDA-t sem képes még másodszorra sem bekötni normálisan (még a szülésznő hallgatók is ott kuncogtak a bénázásán).
Vagy aki terhesség alatt hüvelyöblítést javasol, amin más a haját tépné, vagy aki azt mondja, hogy felesleges magnéziumot szedni terhesen, mert attól csak veseköve lesz a kismamának...fájdalmasan vizsgál és ultrahangoz. Burkot úgy repeszt, hogy az ember legszívesebben leugorna a szülőágyról, mert közben a méhszájat is tágítgatja kellemesen! stb...stb...stb... egy agyrém.
Nem akartam ennyire részletesen kifejteni, de ez nekem sok volt-és másnak is, pedig annyi dicsérője is van.
Mindenkinek sok sikert a nála szüléshez!
Bocsánat, de ezt még muszáj volt leírnom!
Kívánom, kedves kérdező, hogy normális dokit találj.
(Kia doktorról én is csak jót hallottam és láttam, amíg benn feküdtem veszélyeztetett terhesként egy ideig a kórházban.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!