Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 35 hetes terhes vagyok....

35 hetes terhes vagyok. Milyen az a magzatvíz szivárgás? Jár valami görcsel? Lehet, hogy azom van, de nem tudom. Vagy a folyásom lett hígabb.

Figyelt kérdés
2011. márc. 8. 20:50
 1/6 anonim ***** válasza:
Na erre kíváncsi vagyok, mert nekem is volt ilyen a terhesség alatt.
2011. márc. 8. 20:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha szivárog megismered mert az is sok. Vagy is egésznap mintha bepisilnél. A nagyobb folyás meg csak egyszer egyszer kicsit eláztat és ennyi. nekem is volt nagyobb folyásom a végén, de álltalában reggel vagy délelött, és nem folyamatosan. ilyenkor jól átázott a bugyim, minden nap tettem be egy nagyob vattát de csak déleött kelett.
2011. márc. 8. 21:00
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem 35 hetesen kezdett szivárogni!

Semmi görcs/fájás nem volt, egyszerűen nem értem ki a WC-re éjszaka. Aztán mindig jött egy kicsi, és nem tudtam visszatartani. Nekem teljesen átlátszó volt, mint a víz, csak egy picit nyálkásabb!

2011. márc. 9. 10:46
 4/6 A kérdező kommentje:
ha magzatvíz szivárgásom van, az bajt jelent?
2011. márc. 10. 09:20
 5/6 anonim ***** válasza:

3. vok

Hát az nem túl szerencsés! Ha kételkedsz, nem vagy biztos benne, hogy magzatvíz, vagy sem, akkor inkább menj be a kórházba. Megvizsgálnak, és ha az, akkor kéznél van a segítség, ha meg nem, akkor megnyugodhatsz!

Nekem aznap megszületett a fiam, mikor elkezdett szivárogni a víz...

2011. márc. 10. 09:50
 6/6 anonim ***** válasza:
A magzatvíz teljesen vízszerű átlátszó nem lehet összekeverni a terhesség vége felé jelentkező nagy mennyiségű tisztító folyással.Ha a legkissebb gyanu felmerül,hogy a magzatvíz szivárog AZONNAL!!!menni kell a nődokihoz,mert az azt jelenti,hogy megrepedt a burok vagyis a magzat védettlen a fertőzésekkel szemben ezért károsodhat.
2011. márc. 11. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!