Hol folyott el a magzatvized?
Arra lennék kíváncsi,hogy otthon,vagy utcán.És ha nem otthon akkor hirtelen mit tudtatok csinálni?
Első babámnál eszembe sem jutott,hogy esetleg bevásárlás közben is elfolyhat a magzatvizem!Most viszont eszembe jutott,hogy mi van ha...
Nekem 3x a kórházban, a doki repesztett burkot... 1x volt,mikor magától elfolyt, de otthon.
Mi lett volna, ha nem otthon történik? Nem estem volna zavarba, az biztos... Gyorsan segítséget kérek. Ez nem szégyellni való dolog, kismamákkal megeshet.
Szia!
Én is félek attól , hogy esetleg az utcán vagy valahol nem otthon kezd el folyni a víz.
Eddig 4-szer szültem , 3-szor burkot repesztettek a kórházban , egyszer otthon éjszaka , amikor felkeltem.
Itthon. Arra ébredtem, hogy nagyon kell pisilni. Hát, amikor csak nem állt a "pisi", akkor jöttem rá, hogy itt valami ne stimmel. Felfogtam egy kicsit egy pohárba, és miután láttam, hogy mi az, már tudtam, hogy itt az idő...
Amúgy én elfelejtettem betétet betenni, olya izgatott lettem, úgyhogy még a kocsi kárpitja is magzatvízes volt... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!