Mennyibe kerülnek a szegedi női klinika magánszobái?
Sokba!
Gondolom nem tetszik, hogy vegyülni kell az aljanéppel, mi? Gazdagéknak nem jó akárkivel egy szobában.
Tuti le lesz húzva ez a válasz, de nem érdekel.
Ha majd tudom, én is meg fogok fizetni egy ilyen szobát... Ja, és nem azért, mert a többieket "aljanépnek" titulálom, hanem azért, mert valószínűleg pihenésre lesz szükségem, esetleg azért, mert előreláthatólag nagyon sokan meg fognak látogatni, ami nem biztos, hogy egy 6 ágyas kórteremben tetszene a többieknek... Miért kell egyből arra gondolni, hogy valakinek "emberundora" van???
Ez olyan dolog, hogy például lehet televíziót kapni 30ezerért is, meg 130ezerért is. Kinek mire van pénze, lehetősége, szüksége, igénye...
Azt hiszem, hogy az aljanép fogalmát a "kedves" 2. hozzászóló már ki is merítette: csöpög a rosszindulattól, az irígységtől, a bunkóságtól, és első döbbenetemben el sem hittem, hogy van ilyen ember.
Én is úgy tudtam, hogy 10ezer forint egy éjszaka. Ha valaki kipróbálta, szívesen venném az élménybeszámolóját!
Nesze neked boldog kismamaság:)
Bár, legalább kiadjátok valahol a rejtett agressziótokat.
Amúgy ahol én fogok szülni ott is van 6 ágyas és 2 ágyas szoba. A 2 ágyasért 3 ezret kell fozetni éjszakánként, ha lesz hely meg fogom fizetni. Miért kellene 6 síró babától virrasztanom, ha nem muszáj, akiből 5 nem az enyém? Egy 39 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!