Ajánlanátok nekem Pécsett jó nőgyógyászt?
Nem vagyok Pécsi, de szerintem annál bővebbet írj, hogy "jó nőgyógyász", mert sokan sok félék vagyunk, aki az egyiknek szuperül megfelel, attól a másik kismama meg teljesen kiakad.
Nekem még ismerős által ajánlott "szuper orvos"-sal is meggyűlt a bajom, és ennél még "kockázatosabb" idegenektől kérni ajánlást...
Azért remélem találsz megfelelőt! :o)
Legjobbakat!
Nem írtad, hogy miért keresel nőgyógyászt, én a Várnagy Ákoshoz járok, és nála is szültem, ő az Édesanyák úti klinikán rendel kedden délutánonként, 7000 ft egy alkalom.
Ha kell a tel.száma írj privit és megadom.
Én is Várnagy Ákosnál fogok szülni, nagyon meg vagyok vele elégedve, csak ajánlani tudom.
38 hetes kismama
Már van két kisgyermekem, és most költöztünk Pécsre. (1 hónapja) A kötelező rákszűrésre kellene már elmennem, így is már 3hónapot csúsztam...olyan orvost keresek aki megbízható, jó szakember. Jófej legyen, és kedves...(mint a volt dokim)
Nem kizárt majd egy 3.baba is, de majd csak évek múlva. Egyenlőre csak a köteleződolgok, illetve a meglévők kezelésére. 2.terhességem alatt találtak egy miómát. Annak állapotáról a 6 hetes kontroll óta nem hallottam.És ez már 17 hónapja volt...szzzzz
Kedves 14.11-es válaszoló! Jó volna leírnád merre találom azt a rendelőt! És a telószámnak is örülnék.
Köszönöm a hozzászólásokat!
Dr Vízer Miklós!!! Magánrendelés: Pécs, Fogaras u. 2 (400 ágyas mellett). 10.000/alk a terhesgondozás, a recept meg a cito asszem 2-3 ft körül van (nem emlékszem pontosan), de ő nagyon nagyon jó doki! (kb egy héten belül szülök nála :-))
Tel szám:30/929-6820 vagy a Klinikán kell keresni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!