Az első baba születése előtt, hány nappal szállt le a hasatok? Minden esetben le kell szállnia?
Nekem nem is szállt le:)
Szerintem egyéni:D
Nekem leszállt jóval elöbb a babámat 4 nappal hordtam túl. Nekem igazából azért állt meg az idő és kutyagolt csigatempóban, mert hatalmas voltam a végére. Alig bírtam menni, fájt mindenem, aludni nem bírtam, vagy ha sikerült pisikörútra kellett indulnom...megváltás volt, mikor végre úgy döntött a kicsike, hogy kibújik!
Mindenki azt mondta elöbb fogok szülni...hát nem így lett.
Nekem 2 hete lent van a pocakom de ez a kiscsaj az Istennek se akar megindulni kifelé:D
Erre rájön még a vizesedés és a néha gyengébb néha durvább jóslók, na meg persze feszeget belülről szegényem mert már nemigen fér el.36.héten 3000-s méhszáj volt, azóta nem volt vizsgálat.Tehát a pocak leszállása sem mérvadó :)
38+5 hetes kismami
Hú, nekem egy bő hónappal a megszületése előtt lement a hasam, örültem is, hogy na, biztos mindjárt szülök. Tök jó volt, sokkal könnyebb volt beülni a kocsiba. :) Viszont a gyomlálás, veteményezés és az irodában ücsörgés nem nagyon ment már a vége felé.
Aztán 5 napos terminustúllépésünk volt.
Szóval lehet hogy tényleg nincs összefüggés. Lehet, hogy Karácsonykor a Jézuska meghozza. Próbálj beszélni vele. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!