Szülés után velem legyen a baba vagy külön?
Szia!császárral szültem és nekem a babát mindig behozták,még akkor is amikor napokig nagyon rosszul voltam.Én örültem,hogy mellettem van,de sajnos alig bírtam ellátni.Két szobás kórteremben feküdtem és oda csak akkor hozták a babát éjjelre,ha te kérted.Volt egy szobás is,de azért fízeteni kellett volna elég sokat!
1 hós baba anyukája
én 1 percet sem tudtam volna aludni(pihenni)ha nincs mellettem!!mert nemtudom h láttad e h mibe kell rakni a babát a korházba de szerintem igy sokkal praktikusabb...
: )
Nagyon szeretném, ha mellettem lehetne. Úgy érzem, akkor kicsit hamarabb összeszokhatunk. Persze azért attól is függ, hogy milyen szülésem lesz. :)
A sógornőm kint szült Ausztriában. Mellette volt a pici és tök jó volt, hogy amikor bementünk meglátogatni, már alig fél naposan foghattam a kislányát!
Köszönöm a válaszokat!
Nem tudom, hogy bírtam volna ki, ha nincs mellettem a fiam. Ugyanazért, amit előttem is írtak. Lehet, hogy én fáradt vagyok szülés után (bár nem voltam, vagy legalábbis nem éreztem), de ha Neki szüksége van rám és sír, de nem vagyok ott... Ezt nem tehetem meg vele.
Egész nap gyönyörködtem benne; éjjel, ha sírt, cicizhetett, és nem zavart, hogy ezért nem alszom, ő ennél sokkal fontosabb volt nekem. (Persze most is az)
Egyik kolléganőmtől kérdeztem, ő kimondottan örült, hogy nem volt mellette a baba első éjszaka, mert nagyon nehéz és kimerítő szülése volt, és kellett neki az az egy éjszaka nyugodtan, amit egyedül átaludhatott.
Bár valahol megértem az álláspontját, de én tuti, hogy akármilyen fáradt leszek, akkor is magam mellett akarom tudni a kisbabámat, és egy pillanatra se akarom, hogy elszakítsanak tőle - tudni akarom minden pillanatban, mi van vele, hogy jól van.
9 hónapon keresztül várjuk, hogy a karunkba tarthassuk, azután azt mondjuk vigyék el, mert fáradtak vagyunk?
Meghaltam volna, ha a kislányom nem lett volna mellettem. Az első nap általában minden baba alszik, mert kipiheni a szülési fáradalmakat, akkor te is tudsz pihenni. Mondjuk az én kislányom amig bent voltunk a korházban, minden éjszaka aludt, csak a szobatársam horkolt, igy én nem aludtam 1 estét sem.
A babának te kellesz, te fogod tudni megnyugtatni, gondolj bele, "kipottyan" erre a hideg világra, és csak a te hangodat ismeri, de ha nincs veled, nem hallja azt sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!